Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
11. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilovaný chřest: Omyjem chřest a odstraníme dřevnaté konce. Dáme do misky zalijeme olivovým olejem a dobře promícháme. Předehřejem gril a opékáme asi 10 minut. Pokapeme balsamikovým octem a posypeme hoblinkami parmezá ... …více»
|
11. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované vepřové kotlety plněné sýrem: Ostrým nožem do kotlet nařízneme kapsu. Rajčata omyjeme a nakrájíme na silnější plátky, které posypeme provensálským kořením. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme i pepř a prolisujeme česnek, pr ... …více»
|
11. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Hříbky po provensálsku: Hříbky očistíme, opláchneme a osušíme. Stroužek česneku oloupeme, nadrobno nakrájíme a smícháme s olivovým olejem, rozmarýnem, tymiánem, šalvějí a bobkovým listem. Celé hříbky potřeme ochuceným olejem ... …více»
|
11. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Candát a la plattensee: Plátky candáta opláchneme a osušíme, pokapeme citronovou šťávou, necháme 10 minut stát a pak osušíme. Olej smícháme se sladkou a pálivou paprikou. Porce ryby potřeme vzniklou směsí a položíme na horký ... …více»
|
11. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Pikantní dýně: Rozpůlíme feferonku, odstraníme semena a najemno ji nakrájíme. Rozehřejeme máslo a přidáme feferonku, sůl a pepř. Dýni omyjeme a neoloupanou ji nakrájíme na plátky silné 3 - 4 cm. Semena odstraníme lž ... …více»
|
11. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Losos na roštu s rozmarýnovými bramborami: Brambory nakrájíme na kostičky, česnek nastrouháme, rozmarýn nasekáme.
Troubu rozehřejeme na 230 °C. Do menšího pekáčku vložíme brambory, posypeme je česnekem, rozmarýnem a zakapeme 2 lžícemi oliv ... …více»
|
10. 05. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Italská marináda: Máslo rozpustíme v menším kastrůlku, vmícháme do něj citrónovou šťávu, okořeníme bazalkou, tymiánem, pepřem a osolíme. Promícháme a používáme na kuřecí steaky.
... ... …více»
|
10. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Pikantní chilli marináda: Rajčatovou šťávu s prolisovaným česnekem smícháme v misce, přidáme olej, sójovou omáčku, cukr, chilli papričky a sůl. Důkladně promícháme. Používáme například na kuřecí maso nebo vepřové steaky, přípa ... …více»
|
10. 05. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Grilované zeleninové špízy : Olej smícháme s grilovacím kořením, cuketu omyjeme, neloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi jeden centimetr. Žampióny očistíme a necháme je v celku. Kolečka cukety a žampióny potřeme po obou straná ... …více»
|
10. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované makrely: Vykuchané makrely necháme rozmrazit, dobře opláchneme, ale hlavu ani ocasní ploutve zatím neoddělujeme. Břišní dutinu vytřeme solí a naplníme ji snítkami zelené petrželky. Dvě lžičky grilovacího kořen ... …více»
|