Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaný chřest

Grilovaný chřest
11. 05. 2008 Grilování ++________
Příprava receptu Grilovaný chřest: Omyjem chřest a odstraníme dřevnaté konce. Dáme do misky zalijeme olivovým olejem a dobře promícháme. Předehřejem gril a opékáme asi 10 minut. Pokapeme balsamikovým octem a posypeme hoblinkami parmezá ... …více»

Grilované vepřové kotlety plněné sýrem

Grilované vepřové kotlety plněné sýrem
11. 05. 2008 Grilování +++++++___
Příprava receptu Grilované vepřové kotlety plněné sýrem: Ostrým nožem do kotlet nařízneme kapsu. Rajčata omyjeme a nakrájíme na silnější plátky, které posypeme provensálským kořením. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme i pepř a prolisujeme česnek, pr ... …více»

Hříbky po provensálsku

Hříbky po provensálsku
11. 05. 2008 Grilování +++++++___
Příprava receptu Hříbky po provensálsku: Hříbky očistíme, opláchneme a osušíme. Stroužek česneku oloupeme, nadrobno nakrájíme a smícháme s olivovým olejem, rozmarýnem, tymiánem, šalvějí a bobkovým listem. Celé hříbky potřeme ochuceným olejem ... …více»

Candát a la plattensee

Candát a la plattensee
11. 05. 2008 Grilování ++++______
Příprava receptu Candát a la plattensee: Plátky candáta opláchneme a osušíme, pokapeme citronovou šťávou, necháme 10 minut stát a pak osušíme. Olej smícháme se sladkou a pálivou paprikou. Porce ryby potřeme vzniklou směsí a položíme na horký ... …více»

Pikantní dýně

Pikantní dýně
11. 05. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Pikantní dýně: Rozpůlíme feferonku, odstraníme semena a najemno ji nakrájíme. Rozehřejeme máslo a přidáme feferonku, sůl a pepř. Dýni omyjeme a neoloupanou ji nakrájíme na plátky silné 3 - 4 cm. Semena odstraníme lž ... …více»
 

Losos na roštu s rozmarýnovými bramborami

Losos na roštu s rozmarýnovými bramborami
11. 05. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Losos na roštu s rozmarýnovými bramborami: Brambory nakrájíme na kostičky, česnek nastrouháme, rozmarýn nasekáme. Troubu rozehřejeme na 230 °C. Do menšího pekáčku vložíme brambory, posypeme je česnekem, rozmarýnem a zakapeme 2 lžícemi oliv ... …více»

Italská marináda

Italská marináda
10. 05. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Italská marináda: Máslo rozpustíme v menším kastrůlku, vmícháme do něj citrónovou šťávu, okořeníme bazalkou, tymiánem, pepřem a osolíme. Promícháme a používáme na kuřecí steaky. ... ... …více»

Pikantní chilli marináda

Pikantní chilli marináda
10. 05. 2008 Grilování +++++-____
Příprava receptu Pikantní chilli marináda: Rajčatovou šťávu s prolisovaným česnekem smícháme v misce, přidáme olej, sójovou omáčku, cukr, chilli papričky a sůl. Důkladně promícháme. Používáme například na kuřecí maso nebo vepřové steaky, přípa ... …více»

Grilované zeleninové špízy

Grilované zeleninové špízy
10. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Grilované zeleninové špízy : Olej smícháme s grilovacím kořením, cuketu omyjeme, neloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi jeden centimetr. Žampióny očistíme a necháme je v celku. Kolečka cukety a žampióny potřeme po obou straná ... …více»

Grilované makrely

Grilované makrely
10. 05. 2008 Grilování +++-______
Příprava receptu Grilované makrely: Vykuchané makrely necháme rozmrazit, dobře opláchneme, ale hlavu ani ocasní ploutve zatím neoddělujeme. Břišní dutinu vytřeme solí a naplníme ji snítkami zelené petrželky. Dvě lžičky grilovacího kořen ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !