Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
19. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované pikantní toasty: Toastový chléb potřeme tenoučce hořčicí, poklademe šunkou (anglickou slaninou), pak půlkolečky cibulky, rajčat a 1/2 plátku sýra. Nakonec sýr posypeme sladkou paprikou. Krátce grilujeme, až se sýr roz ... …více»
|
18. 03. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaná treska: Porce filé z tresky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou.
Připravíme si marinádu, do které budeme rybu nakládat. Do misky dáme bílý jogurt, koření a důkladně promícháme. Jednotlivé porce tresky pot ... …více»
|
16. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Játra na grilu: Vepřová játra nakrájíme na stejné díly, stejně tak i slaninu. Játra opatrně naklepeme, osolíme a opepříme, červenou řepu nakrájíme na úhledné plátky v síle 2-3 mm. Paprikové lusky nakrájíme na vhodné ... …více»
|
16. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Lunchmeat Vikinga Vika: Lunchmeat a čabajku nakrájíme na úhledné kousky, slaninu nakrájíme na slabé plátky, zelenou papriku krájením přizpůsobíme velikosti masa.
Z jednoho plátku knedlíku nakrájíme asi 4 kousky. Střídavě ... …více»
|
16. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Vepřové maso s pikantní omáčkou: Maso nakrájíme na 2 až 3 cm velké kostky, slaninu na centimetrové plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlcentimerové plátky. Paprikové lusky rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme jádra, omyjeme a nakráj ... …více»
|
14. 03. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Marinovaná grilovaná zelenina: Rozehřejeme gril na 250°C, papriky podélně rozkrojíme na polovinu a položíme na grilovaní mřížku slupkou nahoru. Grilujeme asi 5 minut, dokud slupka nezčerná a netvoří se na ní puchýře. Omyjeme a pokr ... …více»
|
14. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Bageta s brynzou a restovaným ananasem : Vrchní polovinu celozrnného pečiva mírně vydlabeme, dovnitř nadrobíme brynzu, opepříme a sýrem nahoru vložíme pod rozpálený gril. Zapékáme cca 2 min, než brynza začne zlátnout. Pak gril vypneme ... ... …více»
|
14. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Pstruh na libečku: Pstruha omyjeme a zakapeme citrónem, pak jej dostatečně nasolíme uvnitř a zvenčí, případně nakořeníme. Nakrájíme nať libečku a vložíme do brišní dutiny. Grilujeme nejlépe v těch specielních kleštích n ... …více»
|
14. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Sumeček jako pochoutka: Nejprve smícháme jogurt s kořením a utřeným česnekem. Ryby dáme marinovat v této kašičce 24 hod.
Po marinování můžeme grilovat a stále mažeme zbytkem kaše.
Grilujeme dokud není masu dostatečně u ... …více»
|
14. 03. 2008 Grilování
Příprava receptu Vepřové špízy : Maso a anglickou slaninu nakrájíme na kostičky. Olej smícháme s grilovacím kořením, zeleným pepřem a bazalkou a v této marinádě necháme maso uležet. Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme na půlměsíčky. ... …více»
|