Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bageta s česnekem

Bageta s česnekem
20. 02. 2008 Grilování ++++++++-_
Příprava receptu Bageta s česnekem: Bagety rozkrojíme ostrým nožem do hloubky 2 cm, ale nepřekrojíme je úplně. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí a nožem naplocho rozmačkáme na pastu. Česnekovou pastu smícháme s máslem ... …více»

Grilovaný hamburger

Grilovaný hamburger
20. 02. 2008 Grilování ++++++++++
Příprava receptu Grilovaný hamburger: Housku namočíme do studené vody. Cibuli oloupeme a nasekáme. Mleté maso smícháme s vymačkanou houskou a nasekanou cibulí. Osolíme, opepříme. Z hmoty vytvarujeme vlhkýma rukama 8 hamburgerů ... ... …více»

Grilované kuličky

Grilované kuličky
14. 02. 2008 Grilování ++++++____
Příprava receptu Grilované kuličky: Mleté maso smícháme se žemlí máčenou v mléce, drobně rozkrájeným Hermelínem, žloutky, solí a pepřem. Z bílků ušleháme sníh, který lehce vmícháme. Pokud je směs řídká, zahustíme ji prosetou strouhankou ... …více»

Marináda Aioli

Marináda Aioli
13. 02. 2008 Grilování ++++++-___
Příprava receptu Marináda Aioli: 3 stroužky česneku oloupeme a prolisujeme, smícháme s 1 žloutkem, ochutíme mořskou solí a šleháme tak dlouho, až žloutek získá jasně žlutou barvu. Pak postupně po kapkách přidáváme 150 ml olivového ol ... …více»

Grilované hromádky plné tajemství

Grilované hromádky plné tajemství
11. 02. 2008 Grilování ++++______
Příprava receptu Grilované hromádky plné tajemství: Balkánský sýr rozmačkejte vidličkou, smíchejte s žervé a nadrobno sekaným rozmarýnem. Na půlku rozkrojené švestky položte oříšek a přitiskněte kopeček směsi. Švestky vyskládejte do zapékací misky a de ... …více»
 

Pomerančová marináda s medem

Pomerančová marináda s medem
10. 02. 2008 Grilování ++++++++__
Příprava receptu Pomerančová marináda s medem: Všechny ingredience smícháme dohromady a do vzniklé marinády nakládáme osolené maso. Necháme odležet v lednici aspoň 24 hodin. Je vhodná na vepřové i kuřecí. Zbytek marinády nakonec vlévám do pánve, k ... …více»

Mexické kukuřičné placičky a salsa

Mexické kukuřičné placičky a salsa
10. 02. 2008 Grilování +++++++___
Příprava receptu Mexické kukuřičné placičky a salsa: Rozehřejte gril v troubě a plech vyložte alobalem. Slupkou vzhůru na něj poklaďte papriky a chilli papričky a grilujte, dokud na paprikách nezačnou naskakovat černé puchýřky. V misce je přetáhněte fól ... …více»

Grilovaný mořský ďas

Grilovaný mořský ďas
10. 02. 2008 Grilování +++++++++_
Příprava receptu Grilovaný mořský ďas: Pokud je to třeba, ještě rybu odblaňte a očistěte. Pak ji pokrájejte na jednotlivé porce (to ale můžete udělat také až nakonec, těsně před podáváním), osolte a opepřete. Maso zprudka opečte na grilu ... …více»

Dietní brambůrky na grilu, pokapaná jogurtovou omáčkou

Dietní brambůrky na grilu, pokapaná jogurtovou omáčkou
7. 02. 2008 Grilování +++++++-__
Příprava receptu Dietní brambůrky na grilu, pokapaná jogurtovou omáčkou : Brambory uvaříme i ve slupce, až jsou povařené, slijeme vodu a rozkrojíme na půlky. Do pekáče si vložíme alobal a na na poklademe půlky brambor, mírně opepříme a okořeníme paprikou. Na každou bramboru ... …více»

Sýr nebo kaškaval na roštu

Sýr nebo kaškaval na roštu
6. 02. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Sýr nebo kaškaval na roštu: Sýr naložíme do studeného mléka nebo vody (odstranění zbytečné soli). Nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm a váze 120 g, které potřeme olejem a položíme na papír na pečení. Posypeme sladkou paprikou a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !