Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
4. 02. 2008 Grilování
Příprava receptu Křepelčí vejce na rožni: Uvařená a oloupaná křepelčí vajíčka střídavě napíchněte s klobásou a slaninou na rožnící jehlici. Grilujte na dřevěném uhlí. Nejlépe chutná s černým chlebem a zeleninovým salátem. ... ... …více»
|
3. 02. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované párky s jablečnou šťávou: Párky potřeme máslem a vložíme do grilovací pánve. Opékáme po obou stranách asi 8 minut a podáváme s horkou jablečnou šťávou nebo kečupem. ... ... …více»
|
3. 02. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované klobásy s jablečnou šťávou: Klobásy potřeme máslem a vložíme do pánve. Grilujeme 8 minut na každé straně a podáváme s velmi teplou jablečnou šťávou. Šťáva: Jablka rozvaříme v hrnku vody, přidáme 3 hřebíčky a lžičku cukru. ... ... …více»
|
3. 02. 2008 Grilování
Příprava receptu Marináda s červeným vínem : Smíchej všechny ingredience a vše s masem vlož do plastického sáčku. Sáček uzavři a maso "namasíruj". Ponechej v lednici marinovat dle potřeby. Maso si natáhne barvu vína a čím déle bude v ... …více»
|
3. 02. 2008 Grilování
Příprava receptu Marináda na ryby : Smícháme 100 ml olivového oleje, stroužek česneku, lžičku dijonské hořčice, půl lžičky šťávy z limetky a půl lžičky pepře. Rybu marinujeme 2 - 3 hodiny.
... ... …více»
|
3. 02. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Medová marináda s pivem : Smíchejte 3 lžíce tekutého medu, 2 - 3 lžíce vinného octa, 200 - 250 ml černého piva, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce mletého rozmarýnu. Omyté, osušené maso lehce naklepejte, osolte z obou stran a př ... …více»
|
3. 02. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilovaný lilek s kuskusem: Lilek nakrájíme na širší plátky, osolíme, opepříme, polijeme větším množstvím olivového oleje a necháme odležet. Mezitím na oleji opečeme česnek, ke kterému pak postupně přidáme drcená rajčata, sušená ... …více»
|
29. 01. 2008 Grilování
Příprava receptu Bramborové česnekové trojhránky: Brambory vaříme 10 min, pak je scedíme, opláchneme pod studenou vodou a znovu je pořádně přecedíme. Chladné brambory nakrájíme na silné díly - trojhránky, ale neloupeme jim slupku! Na pánvi si zahřeje ... …více»
|
29. 01. 2008 Grilování
Příprava receptu Curyšské játrové špízy : Odblaněná játra nakrájíme na špalíčky. Opepříme, osolíme, okořeníme šalvějí, ovineme tenkými plátky slaniny. Napicháme na 4 kovové jehly a grilujeme. Hotová játra podáváme teplá. Příloha - chléb.
... …více»
|
28. 01. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilovaná volská oka se slaninou: Nejdřív si z alobalu vystřihneme čtyři oválné fólie a upravíme je do tvaru pánviček. Plátky anglické slaniny nařízneme jako hřebínky.
Na každý alobal dáme trochu oleje a vyklepeme dvě vejce, osolí ... …více»
|