Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
5. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Grilovaný lilek: Lilek oloupeme a nakrájíme na kolečka, osolíme a necháme 20 minut uležet. Potom dáme na gril a potíráme marinádou z olivového oleje, prolisovaného česneku a jemně posekané bazalky a grilujeme asi 15 m ... …více»
|
5. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Grilovaný chléb : Rozpustíme sádlo, které smícháme s grilovacím kořením a rozmačkaným nebo prolisovaným česnekem podle chuti. Chléb potíráme z obou stran směsí a grilujeme. Hotové chleby posypeme sterilovaným zelím. Do ... …více»
|
4. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Sýrový špíz na grilu: Hermelín nakrájíme na menší kousky. Každý kousek zabalíme pečlivě do plátku slaniny, aby sýr nevytékal. Napichujeme na špejle či grilujeme na grilovací hliníkové misce. Pro ještě větší dokonalost můžeme …více»
|
4. 10. 2007 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Špízy na grilu: Maso nakrájíme na malé kousky, aby se vešly na špíz a držely tam. Lisovaný česnek, cibuli, feferonky, bobkový list, papriku, kmín, chilli, pepř, tymián a grilovací koření smícháme s jogurtem. Naložíme do směsi ... …více»
|
4. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Vepřová panenka po provensálsku na grilu: Na olivovém oleji orestujeme cibulku a sloupnutá pokrájená rajčata, dochutíme solí, pepřem a česnekem.
Česneková omáčka na brambory: kelímek zakysané smetany, nakrájená pažitka, bílý pepř, česnek, sů ... …více»
|
4. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou: Vinnou klobásu omyjeme a osušíme. Zaškrcením ji rozdělíme na 8 menších částí. Každý kousek klobásy svineme do tvaru šneka a upevníme párátky. Papriku očistíme a nakrájíme na větší kostičky. Cibule olo ... …více»
|
4. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Žampiony na grilu: Žampiony očistíme, přepůlíme a potřeme marinádou. Grilujeme buď na grilu nebo na kameni z obou stran do zlatohněda.
Žampiony na grilu se hodí jako příloha k sušším grilovaným masům. …více»
|
3. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Grilovací dresink: Tatarku smícháme se zakysanou smetanou a přidáme utřený nebo prolisovaný česnek. Přidáme trochu kečupu nebo chili omáčky podle chuti. Grilovací dresink přidáváme k hotovému grilovanému masu.
…více»
|
3. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Mexická marináda: Na rozehřátém oleji krátce osmažíme utřený česnek, vmícháme ocet, džus, chilli, cukr, sůl a pepř. Prohříváme za stálého míchání do zhnědnutí. Mexickou marinádu můžeme použít pro kuřecí a rybí maso nebo k potírání …více»
|
3. 10. 2007 Grilování
Příprava receptu Zázvorová čili marináda: Vše důkladně za studena promícháme a zázvorovou čili marinádu necháme několik hodin uležet v chladu i s masem.
…více»
|