![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivní marináda: Všechny ingredience promícháme a pivní marinádu pak necháme uležet v lednici nebo v chladu.
…více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rozmarýnový olej: Česnek prolisujeme nebo utřeme, rozmarýn nasekáme, vše promícháme s olejem a opepříme. Rozmarýnový olej necháme několik hodin nebo i dní uležet na chladném místě.
…více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibulová marináda: Česnek prolisujeme nebo utřeme, cibuli nakrájíme na kostky a pálivé papričky najemno pokrájíme. Petrželku vmícháme do oleje společně s ostatními přísadami a pepřem, několika větvičkami rozmarýnu a bob ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Černá marináda: Vše promícháme a maso marinujeme přes noc v chladném místě nebo v lednici.
... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balzamicová marináda: Vše smícháme a necháme v chladnu uležet. Balzamicová marináda je vhodná zvláště pro rybí a kuřecí maso. …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dresing na grilování: Do omáčníku dáme tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, kečup, zamícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Můžeme přidat i malé množství utřeného česneku, kdo má rád. Dresing podáváme ke grilovaným masům. …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ananas na grilu: Ananas nakrájíme na plátky (můžeme použít i plátky z konzervy) a potřeme rozpuštěným medem. Necháme uležet asi hodinu a občas otočíme - ananas pustí hodně šťávy. Poté po obou stranách opečeme na grilu ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí maso na jehle: Krůtí maso a papriky nakrájejte na kostičky. Slijte ananas a šťávu dejte stranou. Jehlice na gril namočte na chvíli do vody. Pak napíchejte na jehlu střídavě maso, kousky ananasu a papriky. Brusinkovo ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované hromádky tajemství: Balkánský sýr rozmačkáme vidličkou a spolu se žervém a nadrobno nakrájeným rozmarýnem promícháme.
Na půlku rozkrojené švestky položíme oříšek a kopeček směsi.
Švestky vyskládáme do ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barbecue marináda: Vše smícháme a důkladně zpracujeme. Barbecue marináda je vhodná zejména na grilování masa - maso marinujeme před grilováním a během grilování ho marinádou potíráme.
…více»
|
Soutěž o balíčky vlasové péče Schwarzkopf GLISS Full Hair Wonder. |
![]() |
Soutěž o příběhy nejslavnějšího medvěda - Medvídek Pú: Byl jednou jeden medvěd. |
![]() |
Vyhrajte bublifuk Kouzelná hůlka od Albi pro nikdy nekončící zábavu. |
![]() |
Soutěž o doplňky stravy Naturevia pro aktivní dovolenou. |
![]() |
Vyhrajte balíček plný ovocné radosti s kapsičkami Hamánek. |
![]() |
Soutěž o švýcarskou protivráskovou péči o pleť Revalid Extra-Firming. |
![]() |