![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 08. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Medová kuřecí křídla: Z uvedených ingrediencí připravíme marinádu. Do marinády naložíme kuřecí křídla, necháme odležet alespoň dvě hodiny, ale nejlépe přes noc. Křídla ogrilujeme, podáváme s pečivem, brambory, salátem.... ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medová marináda s kečupem: Všechny přísady smícháme a naložíme maso - vepřové nebo kuřecí. ... ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata plněná na grilu: Rajčatům seřízneme vršky a vydlabeme je, vevnitř malinko osolíme. Olomoucké tvarůžky nakrájíme na kousky, a smícháme se směsí sekaných bylinek s pepřem. Naplníme rajčata touto směsí, navrch dáme lup . ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný hermelín se slaninou a česnekem: Olej smícháme s kořením, česnekem a směsí potřeme celé hermelíny, které poté zabalíme do dvou plátků anglické slaniny. Pečlivě zabalíme do alobalu a necháme alespoň 1 hodinu rozležet. Poté grilujeme n ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný kuřecí špíz: Řízky nakrájíme na kousky, potřeme česnekem a opepříme. Cibulky rozkrojíme na půlky. Slaninu stočíme do ruliček a napichujeme střídavě s cibulkami a masem na 4 jehly. Hotové potřeme olejem a necháme ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna na grilu: 1. Kachnu zevnitř osolíme a opepříme. Cibulky nakrájíme na kolečka. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na osminy. Cibulkami a jablkem naplníme kachnu, sešijeme ji a napíchneme na grilovací ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná jehněčí kýta: 1. Kýtu omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme, nasekáme a utřeme s trochou soli. Přidáme jogurt a bylinky a důkladně promícháme.
2. Směsí potřeme kýtu, zabalíme ji do potravinářské fólie a necháme přes ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotleta se žampiony: 1. Kotlety omyjeme a osušíme a tukovou vrstvu na okrajích na několika místech nařízneme. Tymián omyjeme a odkrájíme lístky z větvičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, šunku na kostičky.
... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frikadely s koriandrovým tvarohem: 1. Ve vlažné vodě necháme změknout housku. Šalotku a česnek zpěníme na lžíci oleje, přidáme petržel a majoránku a necháme trochu vystydnout. Směs spojíme s vejci, houskou, paprikou, hořčicí a kečupem ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované koleno s pivní glazurou: Kolena omyjeme a odstraníme úlomky kostí. Kůži po celém povrchu nařežeme ostrým nožem na kosočtverce. Kolena důkladně potřeme solí, oloupaným prolisovaným česnekem, pepřem, kmínem, paprikou a olejem. ... …více»
|