![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček narychlo: Plátky bůčku naklepeme z obou stran a potřeme olejem smíchaným se solí, pepřem a paprikou. Na rozpáleném grilu asi 5 - 7 minut z každé strany.
Přeji dobrou chuť ... ... …více»
|
![]() |
28. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček s česnekovým máslem: V rozpuštěném másle rozmícháme sůl a utřený česnek. Plátky bůčku omyjeme, osušíme a potřeme česnekovým máslem. Složené na sebe je necháme do druhého dne odležet v chladničce a pak ogrilujeme z obou st ... …více»
|
![]() |
28. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika špikovaná slaninou: Slaninu nakrájíme na tenké špalíčky a ryby opatrně prošpikujeme. V másle rozmícháme utřený česnek a rozetřeme do vnitř ryb. Pak je upevníme do dvojitých mřížek, osolíme, opepříme a na rozpáleném grilu ... …více»
|
![]() |
28. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní grilované šišky z mletého vepřového masa: Do mísy vložíme maso, přidáme jemně nasekanou cibuli a česnek, žloutek, kečup, papriku, petrželku, důkladně promícháme a dochutíme solí. Masovou směs necháme nejméně dvě hodiny odležet v chladničce a ... …více»
|
![]() |
28. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé grilované kuře: Celé omyté kuře vaříme v tlakovém hrnci asi 10 minut. Po otevření hrnce kuře vyjmeme a necháme částečně vychladnout. Naporcujeme na čtvrtiny a položíme na rozpálený gril. Během grilování potíráme olej ... …více»
|
![]() |
27. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriková marináda z černého piva: Stehýnka omyjeme, nasolíme a ponoříme do marinády. Marinádu připravíme tak, že do mísy nalijeme černé pivo, přidáme grilovací koření, sušený česnek, mletou papriku, sojovou omáčku. Necháme přes noc od ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýs na rožni: Platýse pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 5 minut odležet. Poté jej osušíme papírovým ubrouskem, osolíme, posypeme vegetou a potřeme olejem, Rozložíme jej na olejem potřený rozehřátý rošt a gri ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chilli - grilovací olej: Kůru z citronu jemně tence oloupeme, spolu s čerstvým rozmarýnem a lusky feferonek dáme do sklenice, zalijeme olejem, případně přisypeme pepř. Dva až tři dny necháme rozležet.
... ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé kabanosové špízy: Oloupaný kabanos nakrájíme na kolečka, ementál a papriku na kostičky, cibuli na čtvrtky. Střídavě napichujeme kabanos, papriku, sýr a cibuli na polovinu špejle, čímž vznikne špíz. Celý špíz obalíme v ... …více»
|