Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bůček narychlo

Bůček narychlo
28. 07. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Bůček narychlo: Plátky bůčku naklepeme z obou stran a potřeme olejem smíchaným se solí, pepřem a paprikou. Na rozpáleném grilu asi 5 - 7 minut z každé strany. Přeji dobrou chuť ... ... …více»

Bůček s česnekovým máslem

Bůček s česnekovým máslem
28. 07. 2008 Grilování +++++++___
Příprava receptu Bůček s česnekovým máslem: V rozpuštěném másle rozmícháme sůl a utřený česnek. Plátky bůčku omyjeme, osušíme a potřeme česnekovým máslem. Složené na sebe je necháme do druhého dne odležet v chladničce a pak ogrilujeme z obou st ... …více»

Štika špikovaná slaninou

Štika špikovaná slaninou
28. 07. 2008 Grilování +++++++-__
Příprava receptu Štika špikovaná slaninou: Slaninu nakrájíme na tenké špalíčky a ryby opatrně prošpikujeme. V másle rozmícháme utřený česnek a rozetřeme do vnitř ryb. Pak je upevníme do dvojitých mřížek, osolíme, opepříme a na rozpáleném grilu ... …více»

Pikantní grilované šišky z mletého vepřového masa

Pikantní grilované šišky z mletého vepřového masa
28. 07. 2008 Grilování ++++++____
Příprava receptu Pikantní grilované šišky z mletého vepřového masa: Do mísy vložíme maso, přidáme jemně nasekanou cibuli a česnek, žloutek, kečup, papriku, petrželku, důkladně promícháme a dochutíme solí. Masovou směs necháme nejméně dvě hodiny odležet v chladničce a ... …více»

Rychlé grilované kuře

Rychlé grilované kuře
28. 07. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Rychlé grilované kuře: Celé omyté kuře vaříme v tlakovém hrnci asi 10 minut. Po otevření hrnce kuře vyjmeme a necháme částečně vychladnout. Naporcujeme na čtvrtiny a položíme na rozpálený gril. Během grilování potíráme olej ... …více»
 

Papriková marináda z černého piva

Papriková marináda z černého piva
27. 07. 2008 Grilování +++++++-__
Příprava receptu Papriková marináda z černého piva: Stehýnka omyjeme, nasolíme a ponoříme do marinády. Marinádu připravíme tak, že do mísy nalijeme černé pivo, přidáme grilovací koření, sušený česnek, mletou papriku, sojovou omáčku. Necháme přes noc od ... …více»

Platýs na rožni

Platýs na rožni
26. 07. 2008 Grilování ++++++____
Příprava receptu Platýs na rožni: Platýse pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 5 minut odležet. Poté jej osušíme papírovým ubrouskem, osolíme, posypeme vegetou a potřeme olejem, Rozložíme jej na olejem potřený rozehřátý rošt a gri ... …více»

Chilli - grilovací olej

Chilli - grilovací olej
25. 07. 2008 Grilování ++++++-___
Příprava receptu Chilli - grilovací olej: Kůru z citronu jemně tence oloupeme, spolu s čerstvým rozmarýnem a lusky feferonek dáme do sklenice, zalijeme olejem, případně přisypeme pepř. Dva až tři dny necháme rozležet. ... ... …více»

Rychlé kabanosové špízy

Rychlé kabanosové špízy
24. 07. 2008 Grilování ++++++++-_
Příprava receptu Rychlé kabanosové špízy: Oloupaný kabanos nakrájíme na kolečka, ementál a papriku na kostičky, cibuli na čtvrtky. Střídavě napichujeme kabanos, papriku, sýr a cibuli na polovinu špejle, čímž vznikne špíz. Celý špíz obalíme v ... …více»

Buřtšpíz

Buřtšpíz
24. 07. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Buřtšpíz: Množství přizpůsobíme tomu, co máme rádi, a množství strávníků. Všechno nakrájíme na kolečka, žampiony na čtvrtiny a střídavě napichujeme na špízovou jehlu. Potřeme olejem s grilovacím kořením a nech ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !