Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Hořčice Čert:
1 kg rajčat
| 1/2 kg zelí
| 1/2 kg kapií
| 1 velký celer
| 10 feferonek
| 2 velké cibule
| sůl, ocet, hořčičné semeno
Postup přípravy receptu Hořčice Čert:
Zeleninu pomeleme, přidáme 1 a ½ lžíce soli, 12 dkg cukru, 2 lžíce hořčičného semene - dusíme 25 minut, přidáme 1/4 l octu ještě 10 minut povaříme a teplé plníme do skleniček, důkladně uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru, už nesterilizujeme
Fotky receptu Hořčice Čert:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!