Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbová smaženice se smetanou

fotka Houbová smaženice se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Houbová smaženice se smetanou:

4 porce houby (nejlépe směs čerstvých, ale mohou být i kupované)  | dle chuti: nakrájená petrželka  | dle potřeby: hladká mouka  | dle chuti: sladká paprika  | 1 cibule  | 1 smetana (nebo 1/2 smetany a trochu bílého jogurtu)  | dle potřeby: máslo nebo olej  | 6 ks vejce

Postup přípravy receptu Houbová smaženice se smetanou:

Na másle si osmahneme na kostičky nakrájenou cibulku a přidáme na větší kostky nakrájené houby (množství dle chuti). Smažíme až houby pustí šťávu. Přidáme 2 lžičky sladké papriky a petželku, sůl, promícháme, smažíme. Dále poprášíme moukou, promícháme a smažíme, případně podlijeme vodou. Nakonec přidáme smetanu (a jogurt) a mícháme na plotně ještě cca 5-7 minut. Ochutnáme a případně dosolíme. Podáváme se sázeným vařeným vejcem a s chlebem nebo s vařeným bramborem (s trochou másla a petrželkou).


Fotky receptu Houbová smaženice se smetanou:

Houbová smaženice se smetanou
Houbová smaženice se smetanou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Houbová smaženice se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !