Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.08. 2025
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hriato

fotka Hriato
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hriato:

100 g prorostlé uzené slaniny  | 2 lžíce krystalového cukru  |  převařená voda  | 2 dl slivovice

Postup přípravy receptu Hriato:

V menší pánvičce upražíme cukr na karamel, do bleděhněda. V jiné pánvičce vyškvaříme na malé kostičky nakrájenou slaninu. Když je karamel upražený, vlejeme do něj trochu horké převařené vody, necháme rozvařit a vlejeme do rozškvařené slaniny. Převaříme, přidáme slivovici, přivedeme k varu a zapálíme. Ihned zakryjeme pokličkou a horké podáváme v malých skleničkách. Skleničky obtočíme ubrouskem tak, aby se daly chytit do ruky. Pije se horké.


Fotky receptu Hriato:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hriato
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !