1 konzerva humřího masa (220 g)
| 100 g sterilovaného celeru
| 70 g majonézy
| 1 dl smetany ke šlehání
| 1 lžíce kečupu
| 1 lžíce brandy
| dle chuti: worchester
| dle chuti: petrželka a citrón
Postup přípravy receptu Humrový koktajl:
Majonézu rozmícháme s kečupem, citrónovou šťávou, brandy, vorčestrem a nakonec s větším dílem ušlehané šlehačky. Maso z humra zbavíme chrupavčitých vláken, celer ocedíme a necháme dobře okapat, vše pokrájíme na jemné nudličky a přidáme majonézovou zálivku a lehce promícháme. Koktajl necháme v chladničce proležet, před podáním vložíme do pěti koktailových sklenek a ozdobíme zbylou šlehačkou a snítky petrželky. Na okraje sklenek zavěsíme dílky citrónu a podáváme.
Fotky receptu Humrový koktajl:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!