Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.04. 2025
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jáhlové džgance

fotka Jáhlové džgance
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 101

Použité suroviny receptu Jáhlové džgance:

80g jáhel  | 400g hr. mouky  | 60g angl. slaniny  | trocha oleje  | 100g cibule  |  voda  |  sůl

Postup přípravy receptu Jáhlové džgance:

Umyté jáhly zalijeme vodou a uvaříme. Z mouky a vody připravíme tuhé těsto, které rozválíme a nakrájíme na široké krátké nudle. Když jsou jáhly skoro uvařené (vody nesmí být hodně), přidáme nudle, osolíme a spolu dovaříme. Uvařené nudle jsou obalené jáhly. Na rozehřátém oleji osmažíme pokrájenou slaninu a cibuli a zamícháme do připravené jáhlové nudlové směsi.


Fotky receptu Jáhlové džgance:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlové džgance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek