Postup přípravy receptu Jahodová želva:
Vybereme si misku o obsahu cca 1,5 -2 l, která bude vypadat jako krunýř želvy. Podle horního obvodu upečeme piškotový korpus - kolečko (recept nedávám, každý má jistě vlastní - stačí korpus ze 3 vajec). Jahody rozmačkáme vidličkou na kaši, vmícháme do tvarohu, a vmícháme Ramu Cremefine zakysaný krém. Hrst jahod si necháme stranou a vmícháme nakonec a jen lehce rozmačkáme vidličkou, aby ve směsi zůstaly kusy jahod. Ramu Cremefine ke šlehání ušleháme dotuha a jen lehce vmícháme do směsi, osladíme dle chuti. Rozpustíme želatinu dle návodu, nalijeme do ní směs, promícháme. Vybranou misku vyložíme potrav. folií, směs do ní nalijeme, přiklopíme korpusem (oříznout, aby seděl na hladině směsi) a necháme ztuhnout, nejlépe přes noc. Vyklopíme, poklademe piškoty (krunýř), na jeden piškot namalujeme čokoládou oči a tlamičku a zapíchneme "naštorc".