Vložil: | Diesonne |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 10 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jahodový punč:
5 cl. cukrového sirupu
| 1 dl vody
| 1 dl červenéhp vína
| 5 cl jahodové štávy
| 8 cl araku
Postup přípravy receptu Jahodový punč:
Do hrnečku nalijeme vodu,sirup a víno.Postavíme na oheň a nahřejeme téměř do bodu varu- nesmí vřít.
Pak přidáme jahodovou štávu , nalijeme do zahřátých sklevic , přilijeme arak- lihovinu a podáváme.
ARAK- pravý jamajský rum nebo jako Key rum smíchaný s vodkou v poměru 1.2
Fotky receptu Jahodový punč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!