Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Květák zapečený se sýrem

fotka Květák zapečený se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Květák zapečený se sýrem:

2 ks květák  | 150 g sýr tvrdý  | 3 lžíce olej  | 4 stroužky česnek  | 4 lžíce kečup  | 3 lžíce máslo  |  sůl

Postup přípravy receptu Květák zapečený se sýrem:

Květák očistíme, opereme ve vodě a rozeberme na růžičky. Uvaříme v osolené vodě do poloměkka, vyjmeme a necháme okapat.



Česnek oloupeme, prolisujeme a zpěníme na oleji nebo na másle. Restovaný česnek rozprostřeme na dno zapékací mísy. Přidáme okapaný uvařený květák a posypeme nastrouhaným sýrem. Navrch poklademe kousky másla, pokapeme kečupem a v předehřáté troubě zapečeme dozlatova. Zapékaný květák podáváme s vařeným bramborem a obložíme čerstvou zeleninou.



Fotky receptu Květák zapečený se sýrem:

Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Květák zapečený se sýrem
Fotky vložil: Mangovka,uschi3,filipi,sámo,alenab,vocjan 
Hodnocení receptu Květák zapečený se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !