Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lilek po parmsku

fotka Lilek po parmsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Lilek po parmsku:

2 větší lilky  | 4 rajčata  | 80 g rajského protlaku  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1/2 lžíčky oregana  | 1/3 lžičky tymiánu  |  drcený pepř  |  sůl  | 200 g mozzarelly  |  olivový olej  | 80 g strouhaného parmezánu

Postup přípravy receptu Lilek po parmsku:

Opláchnuté lilky nakrájíme na asi 1,5 cm silná kolečka. Orestujeme je a ochutíme solí a pepřem. Na kostičky nasekanou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme plátky česneku, pokrájená rajčata, rajský protlak, koření a sůl. Směs dusíme na mírném ohni do zhoustnutí. Do ohnivzdorné misky klademe vrstvu lilků, na ně rozetřeme rajčatovou směs a posypeme kostičkami mozzarelly. Vše překryjeme opět pečenými lilky, posypeme strouhaným parmazánem a dáme zapéct asi na 20-30 minut do trouby předehřáté na 180°C.

1 porce asi 1585 kJ


Fotky receptu Lilek po parmsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilek po parmsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !