Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maison Charles

fotka Maison Charles
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Maison Charles:

2 díly rumu bílého  | 1/4 dílu limetkové šťávy  | 1/4 dílu cukrového sirupu  |  cukru krystal  |  led  |  máta

Postup přípravy receptu Maison Charles:

Jemně rozdrtíme dva výhonky máty v míchací sklenici a zalijeme rumem, necháme 20 minut odstát.
Ostrým nožem nasekáme na jemno pár lístků máty (střední žílu a řapík vyhodíme).
Trošku sekané máty smícháme s krystalovým cukrem a vyrobíme si tak základ pro mátovo-cukrovou krustu.
Po okraji sklenice přejedeme limetkovou slupkou a pak okraj pomoříme do mátovo-cukrového základu a necháme chvíli cukr přilnout na sklo.
Do šejkru vsypeme sklenici ledové tříště, přidáme rum, ve kterém vyluhovala máta a limetkovou šťávu s cukrovým sirupem.
Důkladně protřeseme a přecedíme do sklenice s mátovo-cukrovou krustou.
Ozdobíme špetkou sekané máty.


Fotky receptu Maison Charles:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maison Charles
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles