![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 05. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře na kanadský způsob: Kuře rozporcujeme, jednotlivé kusy dobře prosolíme, vložíme do zapékací misky a podlijeme sklenicí vody. Na vrch poskládáme máslo nakrájené na tenké plátky a dáme do předehřáté trouby péct.
Cibuli ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí plátek s nivou: Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a lehce naklepeme. Maso mírně osolíme, opepříme a posypeme kořením na rožnění nebo grilovacím kořením. Nivu nastrouháme na hrubším struhadle.
Plátky masa opečeme na pá ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí čtvrtky na zelenině pečené v titanovém hrnci: Kuřecí čtvrtky umyjeme, osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou a tučnější kousky okrájíme. Opatrně uvolníme kůži a maso pod kůží osolíme a potřeme pepřovou hořčicí. Necháme alespoň 1 hodinu, lépe však p ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízek Ondráš: Kuřecí řízek lehce naklepeme a osolíme a opepříme. Potřeme těstem a dáme smažit, potřeme druhou stranu. Opečeme dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem. ... ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní prsíčka s brusinkami: Kachní prsa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a ochutíme podravkou. Smícháme červené víno, šťávu z pomerančů a brusinkový kompot či brusinkovou zavařeninu. Kachní prsa vložíme do pekáčku, přelijeme ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní prsa s fíky a třešňovým pivem: Omyté čerstvé brambory dáme vařit do osolené vody.
Očištěná kachní prsa šikovně nařízneme, abychom zvětšili jejich plochu. Na takto upravené maso naklademe na kousky nakrájené sušené fíky, které jsme ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaná kukuřice s paprikou: Nejdříve si připravíme všechny suroviny. 3 lžíce olivového oleje na větší pánev, 1 střední cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, 3 stroužky česneku prolisujeme, 300 g masa nakrájíme na malé kostičky, 2 ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna jako dort: Na nakrájenou rozpálenou slaninu přidáme na kostičky nakrájenou housku a trochu opečeme. Naškrábeme játra, přidáme petrželku, pažitku, dva stroužky prolisovaného česneku, mletý kmín, muškátový oříšek, ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky v alobalu: Maso zlehka naklepeme, osolíme, posypeme „Bejby grilem“. Připravíme si 4 větší čtverce alobalu, které potřeme olejem a na každý položíme připravenou porci masa. Na jednotlivé porce masa dáme vždy 1 pl ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pepřový kotlík: Pepřový kotlík je výborné jídlo pro posezení s přáteli. Pro svoji ostřejší chuť, nenáročnou přípravu a variabilnost použití surovin je oblíben především mezi pánskou částí populace.
200 g kuřecího ... …více»
|