Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí guláš po moravsku

fotka Hovězí guláš po moravsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Hovězí guláš po moravsku:

200 g hovězího masa  | 20 g másla (rostlinného tuku)  | 1 ks menšího bramboru  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | dle chuti: petrželka a sůl

Postup přípravy receptu Hovězí guláš po moravsku:

Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme a na sucho opékáme, až vysmahne všechna šťáva, kterou maso pustilo. Potom podlijeme naběračkou horké vody a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme na jemno nastrouhaný brambor na zahuštění šťávy a rajčatový protlak. Dodusíme doměkka. Hotový guláš podle chuti přisolíme, zjemníme kouskem čerstvého másla (tuku) a posypeme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Hovězí guláš po moravsku:

Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Hovězí guláš po moravsku
Fotky vložil: Natural,jessynka,Mangovka,evabel 
Hodnocení receptu Hovězí guláš po moravsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !