Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.03. 2025
Dnes má svátek Gabriela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové karbanátky s mletým masem

Bramborové karbanátky s mletým masem
27. 02. 2008 Mleté maso ++++++++__
Příprava receptu Bramborové karbanátky s mletým masem: Syrové brambory oloupeme, nastrouháme (jako na bramboráky) a slijeme z nich vodu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a rozetřeme. Na kostičky nakrájíme slaninu, zesklovatí ... ... …více»

Špagety zapečené s mletým masem

Špagety zapečené s mletým masem
27. 02. 2008 Mleté maso ++++++-___
Příprava receptu Špagety zapečené s mletým masem: Mleté maso vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a rozmícháme ho, aby bylo oddělené. Osolíme a okořeníme podle vlastní chuti - použijeme mletý pepř, česnek, petrželku, apod. Maso dusíme za obč ... ... …více»

Sekaná pečeně s houbami

Sekaná pečeně s houbami
25. 02. 2008 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Sekaná pečeně s houbami : Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibulku. Přidáme očištěné nakrájené houby, okmínujeme, osolíme a podusíme. Mleté maso osolíme, přidáme vejce, koření, na kostičky nakrájenou slaninu, podušené . ... …více»

Těstoviny s krémem

Těstoviny s krémem
25. 02. 2008 Mleté maso ++++______
Příprava receptu Těstoviny s krémem: Zapneme si troubu. V osolené vodě uvaříme těstoviny. Mezitím v menším kastrůlku rozpustíme lžíci tuku, přilijeme mléko a postupně vmícháme 4-5 lžic mouky. Mícháme neustále, aby se nám netvořily ... ... …více»

Papriky plněné mletým masem s rajskou omáčkou

Papriky plněné mletým masem s rajskou omáčkou
23. 02. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Papriky plněné mletým masem s rajskou omáčkou : Mleté maso spojíme namočenou žemlí, přidáme vejce, koření a trochu strouhané housky. Ze směsi jako na karbanátky tvoříme menší válečky, které vložíme do každé vydlabané bobule. Papriky srovnáme do kas ... …více»
 

Pikantní drůbeží burger

Pikantní drůbeží burger
23. 02. 2008 Mleté maso +++-______
Příprava receptu Pikantní drůbeží burger : V misce pečlivě promícháme maso, nadrobno nasekanou cibulku šalotku, strouhanku, worcester, vejce, tabasco a špetku soli. Z hmoty vytvoříme 4 karbanátky zhruba 2,5 centrimetru tlusté. Vložíme je na ro ... …více»

Dušené mleté maso se zeleninou

Dušené mleté maso se zeleninou
23. 02. 2008 Mleté maso ++________
Příprava receptu Dušené mleté maso se zeleninou: Na polovině másla lehce osmažíme za stálého míchání mleté maso, na druhé polovině si uděláme jíšku. Do masa přidáme cibuli, jíšku rozředěnou s vodou a ostatní výše zmíněné přísady (zeleninu nakrájenou ... …více»

Smažákové karbanátky

Smažákové karbanátky
23. 02. 2008 Mleté maso +++++_____
Příprava receptu Smažákové karbanátky : Sýr nakrájíme na plátky půl centimetru tlusté, pomažeme máslem, posypeme paprikou a dáme na hodinu do ledničky. Mezitím si připravíme maso pečlivě ho promíchávajíce s utřeným česnekem, vejci, cibulí, ... …více»

Žampionové špízy po husarsku

Žampionové špízy po husarsku
23. 02. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žampionové špízy po husarsku: Žampiony očistíme a oddělíme nožičky od kloboučků. Česnek a cibuli nasekáme na drobno a přidáme k mletému masu. Rozklepneme tam i vejce, přidáme strouhanku a koření a zpracujeme. Do každého kloboučku ... …více»

Římská pečeně

Římská pečeně
23. 02. 2008 Mleté maso +_________
Příprava receptu Římská pečeně : Do misky dáme mleté, rozklepneme dvě vejce, přidáme sušenou cibuli, koření a utřený s trochou soli česnek. Mleté maso zpracujeme postupně přidávajíce vývar. Odložíme do lednice na půl hodiny. Osm vaje ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !