Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.12. 2025
Dnes má svátek Judita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Medovina

fotka Medovina
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Medovina:

5,66 l vody  | 0,75 kg medu  |  droždí  |  zázvor  |  skořice

Postup přípravy receptu Medovina:

Medovinu podle návodu našich předků si připravíme tak, že do velkého hrnce nalijeme vodu, postavíme na mírný oheň a přidáme med. Za stálého míchání necháme med zcela rozpustit. Necháme krátce projít varem, sundáme z plotny a ochladíme na asi 12°C. Pak vmícháme trochu droždí a jakmile začne medovina kvasit, zavěsíme do hrnce plátěný pytlíček s kořením takovým, jakou chuť chceme medovině dát. Podle chuti můžeme mít medovinu s příchutí skořice, zázvoru, ale také třeba pepře. Pozor, nádobu ve které nám medovina kvasí, zásadně nepřikrýváme. Když medovina dokvasí, můžeme ji přecedit a poté ji čistou rozlít do láhví.


Fotky receptu Medovina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Medovina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !