Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.05. 2025
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tiramisu z pomazánkového másla a smetany

Tiramisu z pomazánkového másla a smetany
10. 12. 2007 Moučníky ++++++-___
Příprava receptu Tiramisu z pomazánkového másla a smetany: Obě smetany, pomazánkové másla, vanilkový cukr a cukr moučku smícháme a vyšleháme v hustý krém. Poté přidáme dle chuti rum (nemusí být - záleží čistě na vás). Do připravené formy (jakékoliv) naskládá ... …více»

Dort mašinka

Dort mašinka
10. 12. 2007 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Dort mašinka: Korpus: žloutky utřeme s cukrem a vodou do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, mouku smícháme s práškem do pečiva (chceme-li tmavý korpus, přimícháme k mouce lžíci kakaa). Sníh a mouku vmícháme po částe ... …více»

Sváteční štola s kandovaným ovocem

Sváteční štola s kandovaným ovocem
10. 12. 2007 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Sváteční štola s kandovaným ovocem: Rozinky namočte do rumu. Do vlažného mléka přidejte 1 lžíci cukru, 1 lžíci mouky a rozdrobené droždí a nechte vzejít kvásek. Do mísy prosejte mouku, přidejte rozpuštěné, ale zchladlé máslo, kvásek, šp ... …více»

Tmavá hrnková buchta

Tmavá hrnková buchta
10. 12. 2007 Moučníky ++++++-___
Příprava receptu Tmavá hrnková buchta: Všechny ingredience dobře rozmícháme, nejlépe ručním el. šlehačem. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme ve středně předehřáté troubě (170-180°C) asi 15-20 minut. Je-li buchta ho ... …více»

Ovocné řezy s drobenkou

Ovocné řezy s drobenkou
10. 12. 2007 Moučníky +_________
Příprava receptu Ovocné řezy s drobenkou: Vejce, olej, mléko a cukr rozšleháme v míse, přidáme prosátou mouku, kypřící prášek a sůl, krátce promícháme a těsto nalijeme do vymaštěného a moukou vysypaného pekáče (asi 29x39cm). Rozhrneme je v r ... …více»
 

Nepečená piškotová roláda

Nepečená piškotová roláda
9. 12. 2007 Moučníky ++++______
Příprava receptu Nepečená piškotová roláda: Piškoty rozválíme na drobečky, smícháme s cukrem, kakaem, rumem, vejci a rozpuštěným máslem. Vše zpracujeme na hmotu, vyválíme placku, na kterou dáme náplň z cukru, másla, vanilkového cukru a kokosu. ... …více»

Pomerančový závin

Pomerančový závin
9. 12. 2007 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Pomerančový závin: Z mouky, jogurtu a Hery vypracujeme těsto. Vyválíme placku asi 30 x 30 cm na 2 stébla silnou. Pak ji poklademe dílky pomeranče rozřezané napříč a pocukrujeme. Zabalíme a pečeme ve středně teplé troubě ... …více»

Suchary čajové

Suchary čajové
9. 12. 2007 Moučníky +++_______
Příprava receptu Suchary čajové: Práškový cukr dobře utřeme se žloutky, přidáme ušlehaný sníh, do toho mouku, do které jsme předem přidali prášek do pečiva a strouhané oříšky. Připravíme podlouhlou formu, kterou vymažeme tukem. Pak vložíme těsto  …více»

Nepečený tvarohový dort s amaretem

Nepečený tvarohový dort s amaretem
9. 12. 2007 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Nepečený tvarohový dort s amaretem: Vytvoříme tvarohový krém tak, že vyšleháme měkký tvaroh s moučkovým cukrem (množství dle chuti). Potom vezmeme misku a vyložíme ji alobalem. Na dno a do stran pokládáme piškoty spolu s cereáliemi Nesq ... …více»

Specielní narozeninová bublanina

Specielní narozeninová bublanina
9. 12. 2007 Moučníky ++++______
Příprava receptu Specielní narozeninová bublanina: Vyndáme si z ledničky máslo a heru, aby nám tuk změkl. Třešně odpeckujeme. Nasekané oloupané mandle lehce opražíme(do světlounce béžova, ještě se opečou). Změklý tuk vyšleháme s cukrem (i vanilkovým ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !