Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč se sušenými meruňkami a švestkami

Koláč se sušenými meruňkami a švestkami
22. 02. 2009 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Koláč se sušenými meruňkami a švestkami: Troubu předehřejte na 190 °C. Dno dortové formy o průměru 20 cm vyložte pečicím papírem. Dno a stěny formy potřete máslem a vysypte přírodním cukrem. Scezené sušené meruňky a švestky rozložte střída ... …více»

Borůvkový chlebíček

Borůvkový chlebíček
22. 02. 2009 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Borůvkový chlebíček: Troubu předehřejte na 180 °C. Formu na biskupský chlebíček o rozměrech 20 x 10 x 7 cm lehce vymažte tukem a dno vyložte papírem na pečení. Mouku, prášek do pečiva, sodu, sůl a muškátový oříšek spolu ... …více»

Čokoládové bábovky s vřelým srdcem

Čokoládové bábovky s vřelým srdcem
22. 02. 2009 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Čokoládové bábovky s vřelým srdcem: Troubu předehřejte na 220 °C. Vymažte tukem šest malých bábovkových forem (nebo využijte formu na muffiny) a vysypte je cukrem. Promíchejte čokoládu a máslo v ohnivzdorné misce. Postavte ji do kastrů ... …více»

Datlové válečky s ořechy

Datlové válečky s ořechy
22. 02. 2009 Moučníky +++++++++_
Příprava receptu Datlové válečky s ořechy: Chcete-li dosáhnout kulatého tvaru, jako formu nejlépe využijte prázdné plechovky o průměru 8 a výšce asi 17 cm, otvírákem odstraňte i dno. Spodek přetáhněte alobalem, dobře jej vypněte a upevněte kuc ... …více»

Citronovo-kokosové řezy

Citronovo-kokosové řezy
22. 02. 2009 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Citronovo-kokosové řezy: Do misky vsypte strouhaný kokos a zalijte jej asi 60 ml vroucí vody. Nechte půl hodiny stát, až se tekutina vstřebá. Troubu předehřejte na 180 °C, plech o rozměrech 18 x 27 cm s vyšším okrajem vyložte ... …více»
 

Banánkové košíčky

Banánkové košíčky
22. 02. 2009 Moučníky +++++++-__
Příprava receptu Banánkové košíčky: Z uvedených přísad vypracujeme těsto. Vložíme v tenké vrstvě do formiček a upečeme. Vychladlé bábovičky vymažeme marmeládou, naplníme plátky banánů a zdobíme šlehačkou. ... …více»

Rychlá hrnková buchta

Rychlá hrnková buchta
22. 02. 2009 Moučníky +++_______
Příprava receptu Rychlá hrnková buchta: Oddělíme si bílky a žloutky. Žloutky smícháme s cukrem a chvíli mícháme, než se spolu spojí. Potom přidáme mouku smícháme s kypřícím práškem, vodu a olej. Vše důkladně zamícháme, z bílků ušleháme ... ... …více»

Sušenky se 2 druhy zázvoru

Sušenky se 2 druhy zázvoru
22. 02. 2009 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Sušenky se 2 druhy zázvoru: V míse smícháme prvních 7 ingrediencí. V jiné nádobě vyšleháme cukr a zbytek ingrediencí. Přidáme k mouce a lehce promícháme tak, aby se vše spojilo. Přikryjeme a dáme do lednice aspoň na 1 hodinu. .. ... …více»

Rumový perník

Rumový perník
22. 02. 2009 Moučníky +++++++++-
Příprava receptu Rumový perník: Nejdříve si dáme do misky kandované ovoce nakrájené na menší kousky a rozinky. To zalijeme rumem tak, aby vše bylo v rumu ponořeno. Základ perníku necháme asi hodinu odstát, aby ovoce do sebe rum natá ... …více»

Nepečený kávový hřbet z piškotů

Nepečený kávový hřbet z piškotů
21. 02. 2009 Moučníky +++++++___
Příprava receptu Nepečený kávový hřbet z piškotů: Nejprve si uvaříme a přecedíme kávu. Pak smícháme pudingové prášky, cukr a mléko a uvaříme puding. Poté do něj vmícháme 2 dcl kávy. Zbylé 2 dcl kávy smícháme v misce s rumem. Formu na srnčí h ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !