Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Olé buchta

Olé buchta
31. 12. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Olé buchta: Je třeba mít v mrazáku upečený nízký korpus. Do dózy na potraviny, která dobře těsní, vlijeme plechovku kompotu (420 g) a nasypeme olé pudink bez vaření. Krabičku uzavřeme a třepeme s ní tak dlouh ... …více»

Makovec ze sójové mouky

Makovec ze sójové mouky
31. 12. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Makovec ze sójové mouky: Žloutky utřeme s cukrem a olejem do pěny. Přidáme mák, sójovou mouku, solamyl a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme z bílků ušlehaný tuhý sníh. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším kraj ... …více»

Kuchařská pohotovost - Dýňový koláč

Kuchařská pohotovost - Dýňový koláč
31. 12. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Dýňový koláč: Hladkou i hrubou mouku, cukr, vejce, máslo a prášek do pečiva za postupného přilévání vody propracujeme v homogenní těsto a necháme v lednici půl hodiny odležet. Z odleželého těsta vyválíme tenký plát ... …více»

Kuchařská pohotovost - Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Kuchařská pohotovost - Švestkový koláč s mákem a tvarohem
31. 12. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Švestkový koláč s mákem a tvarohem: Čerstvé kvasnice utřeme s cukrem, dokud nepovolí. Přilejeme trochu vlažného mléka, zahustíme polohrubou moukou, řádně promícháme zaprášíme moukou a necháme v teple vykynout. Do vykynutého kvásku postu ... …více»

Šlehačková roláda bez mouky

Šlehačková roláda bez mouky
31. 12. 2008 Moučníky ++++++++__
Příprava receptu Šlehačková roláda bez mouky: Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme cukr, žloutky a kakao, poté nalijeme na promaštěný pečící papír. Pečeme 10-15 minut. Po upečení opatrně oddělíme od papíru (nejlépe nějakým roztíracím nožem) a je ... …více»
 

Jahodová tvarohová buchta

Jahodová tvarohová buchta
30. 12. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Jahodová tvarohová buchta: Všechny ingredience smícháme dohromady a připravíme hladké těsto. Přendáme do silikonové formy a poklademe ovocem. Pečeme na 170 stupňů asi 40 minut. ... ... …více»

Hrnkový táč s posýpkou

Hrnkový táč s posýpkou
30. 12. 2008 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Hrnkový táč s posýpkou: Všechny ingredience smícháme až vznikne těsto. Plech vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Vlijeme těsto na něj poklademe nakrájené ovoce, posypeme posýpkou a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C as ... …více»

Pudinkové pokušení s banány

Pudinkové pokušení s banány
30. 12. 2008 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Pudinkové pokušení s banány: Žloutky, cukr, voda, olej ušleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Vymažeme hlubší plech, vysypeme moukou a nalijeme těsto. Z litru mléka uděláme pudink, necháme drobek ... ... …více»

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi
30. 12. 2008 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Hrnková bublanina s třešněmi: Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a postupně přidáváme olej, mouku s pr. do peč., mléko a nakonec vmícháme sníh. Těsto vlijeme na plech s vyšším okrajem, který jsme vyložili peč. ... …více»

Jahodovo-tvarohový závin

Jahodovo-tvarohový závin
30. 12. 2008 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Jahodovo-tvarohový závin: Pudink vyšlehat s mlékem, zašlehat tvaroha dosladit. Těsto vyválet na dva obdelníky, natřít tak do půlky náplň, poklást jahodama a zabalit. Ne jak klasický závin, ale jen přehnout tak, aby těsto .. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !