Postup přípravy receptu Šumivé ovoce:
Namočit 2 plátky želatiny do studené vody a v hrnci zahřát kokosové mléko s polovinou cukru. Rozčtvrtit vanilkový lusk a do kokosového mléka vyškrábnout dřen. Vmíchat kuličky pepře a vyždímanou želatinu a mícháme, dokud se želatina nerozpustí. Nechat krátce zatáhnout a vyjmout lusk. Rozdělit do 2 vysokých sklenic a postavit do chladu. Rozpůlit jahody nebo jiné ovoce, dát do mísy s grapefruitovou šťávou a cukrem, přidat mátu, ovoce, a nechat uležet 2hod. v lednici. Zbylou želatinu namočit do studené vody. Slít ovoce, nechat ho stranou a tekutinu bez ovoce lehce zahřát. Za stálého míchání v ní rozpustíme namočenou želatinu. Sklenice vyndat z lednice, naaranžovat ovoce na kokosovém želé. Přelít tekutinu, schovat pod ní všechno ovoce, a nechat uležet další 2hod. Při servírování dolít sklenice šampaňským a ihned chutnáme.