Vložil: | Torta |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Nevařená šťáva z černého rybízu:
3 l rybízu
| 2 l vody
| 5 dkg kyseliny citronové
| 2 1/2 kg cukru
| 1 balíček Pektogelu
Postup přípravy receptu Nevařená šťáva z černého rybízu:
Čistý rybíz zalijeme vodou, přidáme kyselinu citronovou a necháme 24 hodin stát a občas zamícháme.
Šťávu procedíme, přidáme cukr, pektogel a důkladně promícháme až se cukr rozpustí.
Nalijeme do čistých lahví.
Fotky receptu Nevařená šťáva z černého rybízu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!