Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Česneková svíčková: Svíčkovou očistíme, omyjeme a odstraníme z ní blány. Maso ostrým nožem ponařezáváme a do naříznutí vkládáme polovičku oloupaného stroužku česneku. Zbylý čenesk rozmixujeme spolu s olejem, solí a pepře ... …více»
|
12. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Zelená omáčka z Hesenska: Oprané a osušené bylinky jemně nasekáme, měli bychom získat asi 3 šálky, společně s cibulí. Z bazalky použijeme jen lístky. Výběr bylinek je v podstatě na vás, hlavně by se ale neměl kombinovat kopr s ... …více»
|
11. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Zelená omáčka k fondue: Smetanu smícháme s bylinkami, solí, pepřem, dáme do misky a posypeme natvrdo vařeným, drobně nakrájeným vejcem a pažitkou.
Před podáváním dáme vychladit do chladničky. ... ... …více»
|
11. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Pikantní česneková omáčka: Česnek oloupeme a prolisujeme. Z citronu vymačkáme šťávu.
Do misky dáme česnek, ostatní ingredience a omáčku důkladně promícháme.
Pikantní česnekovou omáčku necháme chvíli uležet v lednici a můžeme ... …více»
|
10. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Fondue omáčka se zeleným pepřem: 2/3 majonézy, 1/3 bílého jogurtu, přesné množství neuvádím, záleží na tom, kolik potřebujete omáčky. Dobře rozmíchat, přidat špetku cukru a soli. Rozdrtíme několik kuliček zeleného pepře, abychom měli ... …více»
|
10. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Omáčka z piva a žampiónů: V kastrolku rozehřejte máslo a na něm orestujte cibuli a česnek do zlatova. Přilejte k nim vývar a pivo a vařte mírným varem ca. 8 minut. Dochuťte solí, pepřem a kmínem.
Tip: Při restování cibule a č ... …více»
|
10. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Majonéza ze sójové mouky: Sójová mouka se rozmíchá s horkou vodou a za stálého míchání se povaří na hustou kaši. Do vychladlé kaše přikapáváme a vtíráme olej, až vznikne tuhá hmota. Majonézu osolíme a upravujeme podle chuti c ... …více»
|
6. 02. 2009 Houbová jídla
Příprava receptu Žampionový paprikáš: Na olivovém oleji osmažíme cibulku, přidáme mleté černé koření, červenou papriku, nakrájené žampiony, přisolíme, podlijeme vodou a dusíme. Když nám žampiony změknou přidáme kyselou smetanu, ve které r ... …více»
|
5. 02. 2009 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Dresink z červené řepy: Zavařenou červenou řepu rozmixujeme nebo nastrouháme na jemno, rozmačkáme do ní nejméně 5 i více (podle toho, jak kdo to rád) stroužky česneku a do toho všeho vmícháme majonézu. ... ... …více»
|
5. 02. 2009 Omáčky
Příprava receptu Pikantní gulášová omáčka: Do hrnce dáme kousek másla a lžíci cukru a necháme rozpálit. Přidáme trochu mouky a uděláme řídkou hnědou jíšku, do které dolijeme hovězí vývar.
Ochutíme ho troškou zázvoru a gulášového koření. ... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |