Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená smetanová omáčka

Studená smetanová omáčka
5. 01. 2009 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Studená smetanová omáčka : V kotlíku smícháme máslo se žloutky do pěny, osolíme, kotlík postavíme do vodní lázně a za stálého šlehání přidáváme smetanu a šleháme do zhoustnutí. Omáčku necháme prochladnout, zašleháme do ní po ka ... …více»

Pálivá klobásová omáčka

Pálivá klobásová omáčka
4. 01. 2009 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Pálivá klobásová omáčka: Klobásy uvaříme ve vodě, potom vyndáme, necháme zchladnout a pak nakrájíme na kolečka. Do vody z klobás přidáme bujón a na kostky nakrájené brambory. Až jsou brambory uvařené, přidáme smetanu a mouku ... …více»

Vanilková omáčka z mikrovlnky

Vanilková omáčka z mikrovlnky
2. 01. 2009 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Vanilková omáčka z mikrovlnky: Mléko, vanilkovou dřeň, smetanu, maizenu a cukr smíchejte v mikrovlnné nádobě. Vlňte při 850 W 3 minuty. Během vlnění jednou promíchejte. Do hotové omáčky dejte žloutek a dobře promíchejte. ... …více»

Marináda absolutně nej

Marináda absolutně nej
1. 01. 2009 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Marináda absolutně nej: Smíchat dohromady, dle chuti přidáme kari, majoránku a oregano, pepř, sůl. Maso v této marinádě může být naložené i čtyři dny. Použít se může na ryby, vuřty, kuře, prostě na cokoli ... ... …více»

Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza)

Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza)
31. 12. 2008 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza): Prolisovaný česnek smícháme s najemno nastrouhanými vařenými bramborami, přidáme žloutky, olej, citrónovou šťávu, osolíme a do hladka rozmixujeme. Česnekem nešetříme. A když rozpůlíme paličku česneku ... …více»
 

Omáčka na gnocchi a jiné těstoviny

Omáčka na gnocchi a jiné těstoviny
31. 12. 2008 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Omáčka na gnocchi a jiné těstoviny: Na másle opečeme na kostičky nakrájenou šunku. Zalijeme smetanou a přidáme nastrouhaný sýr. Necháme zvolna povařit do zhoustnutí. Můžeme dochutit malou špetkou nastrouhaného muškátového oříšku. ... ... …více»

Rychlá myslivecká omáčka

Rychlá myslivecká omáčka
31. 12. 2008 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Rychlá myslivecká omáčka: Cibuli pokrájíme na drobno, mrkev a petržel nakrájíme na kolečka a spolu s cibulí osmahneme. Přidáme kousky masa, hrnek vody, papriku, citrónovou šťávu a pepř. Dobře provaříme. Mouku smícháme s vodou ... …více»

Hořčičná marináda na maso

Hořčičná marináda na maso
30. 12. 2008 Omáčky +++-______
Příprava receptu Hořčičná marináda na maso: Do mísy vybrané podle množství masa, které budeme marinovat nalijeme olej, přidáme hořčici, prolisovaný česnek, bazalku, trochu soli a pepře a řádně promícháme, až se všechny ingredience dokonale spoj ... …více»

Švestková omáčka s jahodami

Švestková omáčka s jahodami
30. 12. 2008 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Švestková omáčka s jahodami: Šušené švestky pokrájet na malé kousíčky, přidat špetku soli a vařit s asi 0,5 -0,75 l vody - 30 minut. Uvidíte podle množství surovin...omáčka po zahuštění perníkem musí být hustá, i po vychladnutí. ... …více»

Žampionová omáčka na kyselo

Žampionová omáčka na kyselo
30. 12. 2008 Omáčky +++_______
Příprava receptu Žampionová omáčka na kyselo: Očištěné žampiony jemně nakrájíme, osolíme a podusíme na másle s petrželovou natí. Zalijeme je vodou nebo vývarem a uvaříme doměkka. Smetanu smícháme s moukou a žloutky, přidáme k dušeným žampionům a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !