![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Všechny ingredience smícháme a do marinády naložíme maso. Nejlépe přes noc. ... ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zázvor oloupeme, najemno nastrouháme a vymačkáme šťávu. Všechny ingredience dáme do misky a zamícháme je. ... ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapary nahrubo nasekáme, smícháme s tatarkou, jogurtem, vínem, najemno nakrájenou šalotkou a sekaným koprem a dohutíme solí. ... ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Špagety uvaříme al dente, dáme je do velké mísy s kouskem másla a promícháme tak, až se budou špagety rozpuštěným máslem oddělovat, přiklopíme a udržujeme v teple. Na pánev s olejem dáme pórek nakráje ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabanos si oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji dorůžova. Přidáme 2 lžíce hladké mouky a mírně orestujeme, zalijeme vodou. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, na kostičky okurky, ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opravdu najemno nasekané kapary smícháme s ostatními ingrediencemi, pokud se vám zdá omáčka příliš chuťově výrazná, přidejte trochu husté smetany. Ačkoliv je tato omáčka světlá, nejlépe chutná s tmavý ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vše dobře dohladka utřeme. Podáváme buď v pokojové teplotě nebo vychlazené. Doporučuji fajnšmejkrům k sýrovému fondue nebo k hermelínu na grilu. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parmazán vytáhneme na půl hodiny z lednice, aby rozvinul své aroma. Poté ho najemno nastrouháme a přidáme k ostatním ingrediencím. Omáčka se hodí především ke drůbežímu masu. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jablko nastrouháme najemno a smícháme s ostatními ingrediencemi. Vychladíme a podáváme k hovězímu nebo vepřovému maso fondue, nebo ke grilovaným rybám a zelenině. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Všechny suroviny pečlivě rozmixujeme a nalijeme do mističek. podáváme k sýrovému nebo masovému fondue, popř. ke grilovanému masu a rybám. ... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |