Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
31. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Všechny ingredience smícháme a do marinády naložíme maso. Nejlépe přes noc. ... ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zázvor oloupeme, najemno nastrouháme a vymačkáme šťávu. Všechny ingredience dáme do misky a zamícháme je. ... ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kapary nahrubo nasekáme, smícháme s tatarkou, jogurtem, vínem, najemno nakrájenou šalotkou a sekaným koprem a dohutíme solí. ... ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Špagety uvaříme al dente, dáme je do velké mísy s kouskem másla a promícháme tak, až se budou špagety rozpuštěným máslem oddělovat, přiklopíme a udržujeme v teple. Na pánev s olejem dáme pórek nakráje ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kabanos si oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji dorůžova. Přidáme 2 lžíce hladké mouky a mírně orestujeme, zalijeme vodou. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, na kostičky okurky, ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Opravdu najemno nasekané kapary smícháme s ostatními ingrediencemi, pokud se vám zdá omáčka příliš chuťově výrazná, přidejte trochu husté smetany. Ačkoliv je tato omáčka světlá, nejlépe chutná s tmavý ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Vše dobře dohladka utřeme. Podáváme buď v pokojové teplotě nebo vychlazené. Doporučuji fajnšmejkrům k sýrovému fondue nebo k hermelínu na grilu. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Parmazán vytáhneme na půl hodiny z lednice, aby rozvinul své aroma. Poté ho najemno nastrouháme a přidáme k ostatním ingrediencím. Omáčka se hodí především ke drůbežímu masu. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jablko nastrouháme najemno a smícháme s ostatními ingrediencemi. Vychladíme a podáváme k hovězímu nebo vepřovému maso fondue, nebo ke grilovaným rybám a zelenině. ... ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2010 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Všechny suroviny pečlivě rozmixujeme a nalijeme do mističek. podáváme k sýrovému nebo masovému fondue, popř. ke grilovanému masu a rybám. ... ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|