Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ořechové dia řezy

fotka Ořechové dia řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 39

Použité suroviny receptu Ořechové dia řezy:

200 g hladké mouky  | 50 g sorbitu  | 2 ks žloutky  | 2 ks bílky  | 100 g strouhaných ořechů  | 2 lžíce kakaa  | 1 lžička kypřicího prášku  | 80 g tuku  | 50 g dia čokolády  | 1 lžíce mléka nebo vody  | 5 tabletek sladidla  |  tuk na plech

Postup přípravy receptu Ořechové dia řezy:

Mouku smícháme s kypřicím práškem. Změklý tuk utřeme se sorbitem a kakaem, promícháme se žloutky a moukou a vypracujeme těsto. To necháme v chladnu půl hodiny odležet. Potom vyválíme plát a celý jej přeneseme na tukem potřený plech. Vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů a pečeme. Mezitím rozpustíme sladidlo v mléce nebo ve vodě. Z bílků ušleháme tuhý sníh, vmícháme ořechy s vodou (mlékem) a se sladidlem. Zapečený plát vyjmeme na chvíli z trouby, potřeme jej sněhem a moučník dáme dopéct. Ihned po dopečení jej nakrájíme na malé obdélníkové kousky a ořechové dia řezy pokapeme rozpuštěnou čokoládou.



Fotky receptu Ořechové dia řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ořechové dia řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !