Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Želatina z agarových tyčinek: Tyčinku namočíme na 30 minut do vody nebo džusu a necháme vařit, dokud se nerozpustí,
... ... …více»
|
11. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Droždí stále po ruce: Natlačíme droždí do skleničky tak, abychom vyplnili všechny vzduchové mezery. Do větší sklenice nalijeme vodu do výše asi tří až čtyř centimetrů a skleničku s droždím vložíme dnem vzhůru do vody. Poka ... …více»
|
11. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Obložená bageta z Azurového pobřeží: 1. Bagety příčně překrojte a z každého kusu podélně odkrojte asi třetinu (horní, vypouklejší část; použijete ji pak jako ,pokličku‘). Trochu vydlabejte střídku a vnitřek potřete olivovým olejem. Aby s ... …více»
|
11. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Bagety s krevetami a řeřichou : Připravíme citronovou majonézu: smícháme majonézu, citronovou kůru, kapary a pepř a necháme pár minut uležet. Bagety podélně rozpůlíme, obě strany potřeme majonézou, obložíme krevetami a řeřichou. Pod ... …více»
|
10. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Peťulčin chlebíček: Chleba namažeme tatarskou omáčkou, poklademe na něj na malé plátky nakrájenou Nivu a na to nastrouháme tvrdý sýr. Dáme zapéct do mikrovlné trouby tak na dvě minutky. Je velice dobrý a nejlepší je k ně ... …více»
|
10. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Domácí polévkové koření : Všechnu zeleninu pokrájíme nadrobno, posypeme solí a vaříme na mírném ohni tak dlouho, až vše změkne natolik, aby se dala směs vařečkou rozmačkat. Vody na vaření dáme jen tolik, aby zelenina byla poto ... …více»
|
9. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Sušené švestky a hrušky v alkoholu: Do umyté sklenice střídavě vkládáme švestky a hrušky a omytý na plátky nakrájený citron. Ovoce zalejeme alkoholem a necháme ve sklenici minimálně 10 dní. ... ... …více»
|
9. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Černé koření na steaky: Pečlivě smíchejte vše, skladujte v dobře uzavřené nádobě - kořence. Potírejte tímto kořením steaky, je to opravdu nenáročné a masíčko získá díky tomuto koření neopakovatelnou chuť. ... ... …více»
|
9. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Esence Emerila Lagasse: Smíchejte vše, skladujte v dobře uzavřené nádobě - kořence. Hodí se nejen na vtírání do připravovaného masa, ale i jako koření. Příprava suchých směsí je navíc nenáročná. ... ... …více»
|
8. 08. 2008 Ostatní
Příprava receptu Fialkový ocet: Květy máčíme v octě 14 dní, pak přecedíme.
Poznámka:
Potíráme jím spánky při bolestech hlavy ... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |