Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opražený kombu-kondiment

Opražený kombu-kondiment
26. 04. 2008 Ostatní +++++-____
Příprava receptu Opražený kombu-kondiment: 1) Kombu v mokrém šátku pečlivě očistit od možných částeček špíny nebo bílého prášku. 2) Opražit ve středně teplé troubě (190°C) 7-10 min., až je křupavý. 3) V suribachi nebo hmoždíři rozbí ... …více»

Celerové toasty

Celerové toasty
25. 04. 2008 Ostatní ++++++++++
Příprava receptu Celerové toasty: Troubu předehřejeme asi na 160 °C. Toustový chléb nebo veku namažeme taveným sýrem. Nastrouháme celer a smícháme jej se strouhaným sýrem, směsí posypeme namazané chleby. Posolíme. Tousty pečeme na peč ... …více»

Pivní topinky

Pivní topinky
25. 04. 2008 Ostatní +++_______
Příprava receptu Pivní topinky: Pivo svaříme přibližně na polovinu objemu, přidáme kousky sýra, máslo a pepř a za stálého míchání zahříváme, až se vytvoří hladký krém. Opečeme topinky v topinkovači, na každou topinku dáme lehce opeč ... …více»

Bylinkový kořeněný olej

Bylinkový kořeněný olej
25. 04. 2008 Ostatní ++++++____
Příprava receptu Bylinkový kořeněný olej: Bylinky omyjte a nakrájejte. Vložte do kvalitního rostlinného oleje zahřátého na 40 °C a nechte za občasného zamíchání odležet 48 hod. Pak přeceďte, přelijte do skleniček a můžete používat. ... ... …více»

Paprikový kořeněný olej

Paprikový kořeněný olej
25. 04. 2008 Ostatní +++++++___
Příprava receptu Paprikový kořeněný olej: Papričky chilli omyjeme a nakrájíme na tenké proužky a zalijeme kvalitním rostlinným olejem na 40 °C. Necháme uležet 4-5 dní v chladnu, pak přecedíme, přelijeme do skleniček a můžeme jej používat. ... ... …více»
 

Slovenské topinky

Slovenské topinky
24. 04. 2008 Ostatní ++++++____
Příprava receptu Slovenské topinky : Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme ji na pánev rozškvařit. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené očištěné papriky a nakrájená rajčata a podusíme doměkka. Přidáme kolečka Bratislav ... …více»

Aspik z Moravanky

Aspik z Moravanky
22. 04. 2008 Ostatní ++++______
Příprava receptu Aspik z Moravanky: Želatinu, vodu a nálev z moravanky povaříme. Necháme vychladit. Přidáme vše ostatní a dáme do formy. Necháme důkladně ztuhnout. ... ... …více»

Kukuřičné fufu

Kukuřičné fufu
22. 04. 2008 Ostatní +++++++-__
Příprava receptu Kukuřičné fufu: Do hrnce nalijeme vodu. Až se začne vařit, za stálého míchání pomalinku přidáváme kukuřičnou mouku, dokud nevznikne hustá kaše. Podáváme s jakoukoliv omáčkou, masem nebo rybou. ... ... ... …více»

Rychlé drožďové knedlíčky

Rychlé drožďové knedlíčky
21. 04. 2008 Ostatní Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé drožďové knedlíčky: Připravíme si klasické těstíčko na kapání - nočky do polévky jen s tím rozdílem, že přidáme sušené droždí. Pomocí haluškového sítka přidáme do polévky, zavaříme 5 minut. ... ... …více»

Domácí vinný ocet s tymiánem

Domácí vinný ocet s tymiánem
21. 04. 2008 Ostatní +++++-____
Příprava receptu Domácí vinný ocet s tymiánem: Čerstvý tymián ve svazečku naložte na 3-4 týdny do 1/2 l vinného octa. Sklenici uzavřete. Poté ocet sceďte a přelijte do nové sklenice. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !