Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekařská bída

fotka Pekařská bída
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pekařská bída:

7 rohlíků  | 300 ml mléka  | kávová lžička másla  | 100 g mletého maku  | 50 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Pekařská bída:

Rohlíky nakrájíme na kolečka a dáme do vysoké mísy. Mléko přivedeme k varu. Na nakrájené rohlíky položíme lžičku másla a zalijeme teplým mlékem. Pořádně promícháme a necháme rohlíky nasáknout.
Mák promícháme s moučkovým cukrem. Oslazeným mákem posypeme namočené rohlíky a podáváme. Nejlépe to chutná přímo z mísy, když všechny děti jí společně.


Fotky receptu Pekařská bída:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pekařská bída
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice