Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
1. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Rajčata plněná rybí pěnou: Z omytých, osušených rajčat seřízněte ostrým nožem vršky, větší část dužiny vydlabte lžičkou, vnitřky osolte a naplňte. Rajčata šikmo přiklopte seříznutými vršky, ozdobte a vychlaďte. Náplň: změklé má ... …více»
|
1. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Rajčata plněná pěnou ze sýru niva: Z omytých, osušených rajčat seřízněte ostrým nožem vršky, větší část dužiny vydlabte lžičkou, vnitřky osolte a naplňte. Rajčata šikmo přiklopte seříznutými vršky, ozdobte a vychlaďte. Náplň: změklé má ... …více»
|
1. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Rajčata plněná kuřecím salátem s jablkem: Z omytých, osušených rajčat seřízněte ostrým nožem vršky, větší část dužiny vydlabte lžičkou, vnitřky osolte a naplňte. Rajčata šikmo přiklopte seříznutými vršky, ozdobte a vychlaďte. Náplň: kuřecí ma ... …více»
|
1. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Rajčata plněná francouzským salátem: Z omytých, osušených rajčat seřízněte ostrým nožem vršky, větší část dužiny vydlabte lžičkou, vnitřky osolte a naplňte. Rajčata šikmo přiklopte seříznutými vršky, ozdobte a vychlaďte. Náplň: sterilova ... …více»
|
1. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Papriky plněné francouzským salátem: Papriky rozkrojte na půlky, odstraňte semena a palčivá žebra, půlky paprik krátce omyjte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Velmi mírně je osolte, naplňte, ozdobte a hned podávejte. Náplň: sterilovano ... …více»
|
31. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Krekry s pěnou: Šunku rozmixujeme, vyšleháme s máslem a dosolíme. Pěnu ozdobně nastříkáme na krekry, ozdobíme čtvrtkou rajčátka a natí. Počet porcí záleží na balení krekrů. ... ... …více»
|
31. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Plněný hermelín s barevnými fazolemi : Hermelín podélně překrojíme tak, aby zůstala zachována jeho spodní i vrchní kruhová část. Vnitřek vybereme lžičkou. Přidáme máslo a vybranou část sýra a obojí vyšleháme s cibulkou a solí. Hermelín nap ... …více»
|
31. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Vejce zdobená kaviárem: Vejce vaříme 10 minut v osolené vodě. Potom je pod proudem studené vody zchladíme a oloupeme. Rozkrojíme je a uvařený žloutek dáme do misky. Zespodu odřízneme kousek bílku, aby nám vajíčku rovně stálo ... …více»
|
30. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Lososový předkrm: Salátovou okurku oloupeme a šrabkou na brambory vytvoříme proužky (pouze z tvrdé dužniny, bez semínek!). Uzeného lososa natrháme na plátky a rozložíme na 4 talířky, poklademe okurkou a zalijeme kysano ... …více»
|
30. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Rajčata plněná pažitkovým tvarohem: Pažitku nakrájíme nadrobno a zamícháme do tvarohu. Ochutíme solí. Podle potřeby zředíme mlékem. Rajčatům odkrojíme vršky a vydlabeme vnitřky. Naplníme je tvarohem a podáváme s pečivem. ... ... …více»
|