![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná vejce šunkou: Vajíčka rozkrojíme na polovinu a vyjmeme žloutky. Žloutky dáme do mísy a ušleháme spolu s pomazánkovým máslem a lučinou. Šunku nakrájíme nadrobno a vmícháme spolu s trochou pažitky do pěny. Dle chuti ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vejce se šunkou v aspiku: Lák od okurek doplníme do 400 ml vodou. Do části tekutiny nasypte želatinu a nechte ji nabobtnat. Pak ji v horké lázni rozehřejte. Horkou smíchejte se zbytkem tekutiny, lze i přikyselit. Plastové misk ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slávky načerveno:
Cibuli očistíme a pokrájíme najemno. Petrželku omyjeme a nasekáme nadrobno.
V hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme do ní slávky, prudčeji opečeme a zmírníme na nižší stupeň. Přilijeme v . ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí dortík: Hovězí maso rozkrojíme na dva trojúhelníčky, ozdobíme mochyní a podáváme na proužcích okurky. Použijeme jako svačinku. ... ... ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrový krém s krekry: Jahody smícháme se sýrem a dochutíme pepřem. Podáváme s rýžovými krekry jako svačinku. ... ... ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrový talířek: Trojúhelníček sýra rozpůlíme, na každý krekr dáme jednu polovinu sýra a jeden plátek okurky, můžeme spíchnout párátkem. Použijeme jako svačinku. ... ... ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízburger: Frikadely ohřejeme, naaranžujeme na talíř a dochutíme chilli omáčkou. Použijeme jako svačinku na zahnání hladu. ... ... ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pařížská hnízdečka: Nakrájíme salám na plátky a na oleji opečeme, vznikne mistička, kterou otočíme a ještě trochu upečeme. Vedle na pánvi si umícháme na másle vajíčka. Pak mističku naplníme vajíčky a ozdobíme pažitkou. . ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinková vejce ve skořápce: Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli oloupeme, omyjeme a nasekáme najemno. Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle. Bylinky podle chuti opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a nase ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celozrnná houska nasladko: Na opečenou housku s marmeládou rozložte ostatní ingredience.
... ... ... …více»
|