Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2025
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šproty

Šproty
21. 11. 2007 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Šproty: Šproty přendnáme na talíř, obložíme kousky citrónu a posypeme jemně nasekanou cibulkou. ... ... …více»

Sardinky

Sardinky
21. 11. 2007 Předkrmy +++++-____
Příprava receptu Sardinky: Sardinky urovnáme na talíř a obložíme plátky citrónu a posypeme petrželkou. ... ... …více»

Plněná pečená rajčata

Plněná pečená rajčata
21. 11. 2007 Předkrmy ++________
Příprava receptu Plněná pečená rajčata: Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku, přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme, zalijeme mlékem a chvíli povaříme. Osolíme, opepříme, vmícháme pečené maso pokrájené na drobné kousky, citrónovou šťáv ... …více»

Verunčin nakládaný hermelínek

Verunčin nakládaný hermelínek
21. 11. 2007 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Verunčin nakládaný hermelínek: sklenice - nejlepší jsou sklenice od okurek nebo sklenice ve tvaru soudku se šroubovým uzávěrem, i jejich objem odpovídá použitému množství, t.j. 3 ks hermelínu Hermelín rozkrojíme tak, aby vznikla ... …více»

Banánové toasty s lučinou

Banánové toasty s lučinou
20. 11. 2007 Předkrmy ++-_______
Příprava receptu Banánové toasty s lučinou: Plátky nasucho opečené veky potřeme pomazánkou, kterou jsme připravili našleháním nebo promícháním lučiny s medem. Povrch poklademe šikmo nakrájenými plátky banánu. ... ... …více»
 

Pochoutka pašerák

Pochoutka pašerák
20. 11. 2007 Předkrmy +-________
Příprava receptu Pochoutka pašerák: Střídavě prokládáme na teflonovou misku vrstvu slaniny, sýry a česneku a zapékáme asi 15 minut na horním roštu. Hotové krájíme a podáváme na chlebu. ... ... ... …více»

Ciabatta a-la italiano

Ciabatta a-la italiano
20. 11. 2007 Předkrmy ++-_______
Příprava receptu Ciabatta a-la italiano: Sušené tomaty a olivy nakrájíme nadrobno, přidáme riccotu, majonézu Hellmann´s light, nasekané ořechy a společně vše smícháme a dochutíme solí a bílým pepřem. Ciabattu rozřízneme a spodní díl namažem ... …více»

Plněné okurky

Plněné okurky
20. 11. 2007 Předkrmy +++++-____
Příprava receptu Plněné okurky : Okurky oloupejte a podélně překrojte. Lžičkou vyndejte semínka. Oloupejte vejce a nasekejte je nadrobno. Přidejte zbytek surovin a dobře promíchejte. Naplňte okurky směsí a podávejte! ... ... …více»

Plněná avokáda s bazalkou

Plněná avokáda s bazalkou
20. 11. 2007 Předkrmy +++-______
Příprava receptu Plněná avokáda s bazalkou: Avokáda po délce přepůlíme, vyndáme pecku a vydlabeme dužinu. Dužinu nakrájíme na kousíčky, česnek na tenká kolečka, ančovičky rozmačkáme. Všechno dobře promícháme se solí, olejem a octem. Naplníme sl ... …více»

Syrečky se slaninou

Syrečky se slaninou
20. 11. 2007 Předkrmy +++++-____
Příprava receptu Syrečky se slaninou: Jednotlivé plátky slaniny opečte na pánvi. Každé kolečko syrečků obalte slaninou a zafixujte parátkem. Syrečky ve slanině prohřejte v mikrovlnné troubě asi 3 min. při plném výkonu. Podávejte s pečivem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !