Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hermelínové dortíčky

Hermelínové dortíčky
8. 01. 2009 Předkrmy +++++-____
Příprava receptu Hermelínové dortíčky: Hermelíny podélně rozkrojíme, utřeme v míse máslo s nastrouhanou nebo umletou klobáskou (můžeme použít i jinou pikantní uzeninu) a špetkou soli. Půlky hermelínů potřeme vzniklou pomazánkou, přiklopíme ... …více»

Babicovy dobroty - vyprošťovák - syrečky

Babicovy dobroty - vyprošťovák - syrečky
7. 01. 2009 Předkrmy ++++______
Příprava receptu Babicovy dobroty - vyprošťovák - syrečky: Do mísy dáme syrečky, kousek másla, zalijeme světlým pivem a přidáme trošku chilli koření. Nemícháme, ale dáme na dvě minuty do mikrovlné trouby. Potom rozpuštěné máslo a rozměklé syrečky vymícháme do ... …více»

Papriková mozaika

Papriková mozaika
7. 01. 2009 Předkrmy ++++++-___
Příprava receptu Papriková mozaika: Šunku, různobarevné papriky a také vejce natvrdo nakrájíme na kostičky, přimícháme máslo, tavený sýr, Lučinu a hořčici. Osolíme, opepříme. Náplní nacpeme vydlabané papriky a dáme asi na 3 hodiny do le ... …více»

Zapékaný žampiónovo-špenátový toast

Zapékaný žampiónovo-špenátový toast
6. 01. 2009 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Zapékaný žampiónovo-špenátový toast: Omyté žampióny rozčtvrtíme, špenát pokrájíme na proužky, mozzarellu na plátky. Na rozpáleném oleji podusíme společně špenát a žampióny, přidáme rozdrcený česnek, osolíme, opepříme. Chleba potřeme tave ... …více»

Sýrová rajčátka

Sýrová rajčátka
5. 01. 2009 Předkrmy +++++_____
Příprava receptu Sýrová rajčátka: Z rajčat seřízneme vršky, větší část dužniny vydlabeme lžičkou. Žervé rozetřeme s majonézou a strouhaným sýrem, přidáme část rajčatové dužniny, sůl a pepř dle chuti, tak aby se z toho vytvořila hustší ... …více»
 

Chleby zapečené s hermelínem a gothajem

Chleby zapečené s hermelínem a gothajem
5. 01. 2009 Předkrmy +++++++-__
Příprava receptu Chleby zapečené s hermelínem a gothajem: Gothaj nakrájíme na kostičky, hermelín a tvrdý sýr nastrouháme na hrubo, přidáme syrová vejce, promícháme a okořeníme solí a pepřem. Krajíčky chleba lehce potřeme máslem a navršíme na ně připravenou s ... …více»

Artyčokový sendvič

Artyčokový sendvič
5. 01. 2009 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Artyčokový sendvič: Nakrájené artyčoky uvaříme. Během vaření si pokrájíme nadrobno šunku. Vařené artyčoky scedíme a necháme vychladnout. Vychladlé artyčoky smícháme s jemně nakrájenou šunkou a hráškem. Krajíčky toa ... …více»

Přátelská pochoutka

Přátelská pochoutka
4. 01. 2009 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Přátelská pochoutka: Krajíčky chleba opečeme na tuku, potřeme je rozetřeným česnekem se solí. Tenké plátky masa naklepeme a podle druhu masa opečeme nebo podusíme v tlakovém hrnci nebo využijeme zbylé již upravené. Hotové ... …více»

Sýrové chlebíčky s kečupem

Sýrové chlebíčky s kečupem
4. 01. 2009 Předkrmy ++++______
Příprava receptu Sýrové chlebíčky s kečupem: Sýr rozstrouháme a ve vodní lázni roztavíme. Do rajčatového kečupu vmícháme 2 lžíce vody, sůl, hořčici, pepř, jemně rozsekanou cibuli a syrové vejce. Smícháme vše s roztaveným sýrem a mažeme na přip ... …více»

Sardelové pavézky

Sardelové pavézky
4. 01. 2009 Předkrmy +++++_____
Příprava receptu Sardelové pavézky: Polovinu plátků z veky potřeme máslem a sardelovou pastou, spojíme s druhou polovinou plátků tak, aby byly vždy dobře přitisknuté u sebe. Pak je pokropíme mlékem a namočíme do řidšího těstíčka, připra ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !