Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaječná sedlina s uzeným masem

Vaječná sedlina s uzeným masem
9. 12. 2008 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Vaječná sedlina s uzeným masem: Maso uvaříme doměkka a nakrájíme na drobné kostičky. Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme připravené maso, osolíme a nalijeme do máslem vymaštěné formy a v páře uvaříme. Hotovou sedlinu opatrně vyklopím ... …více»

Sýrové závitky s chřestem

Sýrové závitky s chřestem
6. 12. 2008 Předkrmy ++++++++__
Příprava receptu Sýrové závitky s chřestem: Šunku nakrájíme na nudličky a spolu s uvařeným (nebo okapaným) chřestem prohřejeme na kousku rozpuštěného másla. Necháme mírně vychladnout. Na plátky sýru rozdělíme šunkové nudličky, na ně položíme ... …více»

Holandské zapečené chlebíčky

Holandské zapečené chlebíčky
4. 12. 2008 Předkrmy ++++______
Příprava receptu Holandské zapečené chlebíčky: Krajíčky žemlovky potřeme máslem, obložíme tenkými plátky oloupaného jablka bez jádřince a zakryjeme přiměřeně velkými plátky sýra. Pod grilem, v remosce nebo v troubě zapékáme tak dlouho, až se sýr z ... …více»

Jablka s křenovou šlehačkou

Jablka s křenovou šlehačkou
4. 12. 2008 Předkrmy +++-______
Příprava receptu Jablka s křenovou šlehačkou: Jemně nastrouhaný křen zakapeme citrónovou šťávou, ochutíme solí a cukrem, promícháme a vmícháme do pevně ušlehané smetany. Jablka oloupáme, nakrájíme na čtvrtky, vykrojíme jádřince a pokapeme citróno ... …více»

Jablka plněná krémovým sýrem

Jablka plněná krémovým sýrem
4. 12. 2008 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Jablka plněná krémovým sýrem: Dobře omytá neloupaná jablka rozpůlíme, ostrou lžičkou vykrojíme jádřince a jablko po celé ploše nastříkáme sýrem utřeným s medem a citronovou šťávou. Posypeme rozsekanými ořechovými jádry a ihned pod ... …více»
 

Hlívový koktail

Hlívový koktail
3. 12. 2008 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Hlívový koktail: Očištěnou hlívu uvaříme v ochucené vodě citronovou šťávou, ponecháme v nálevu zchladnout a scedíme. Polovinu hlívy nakrájíme na kostičky. V míse obě hmoty spojíme, přidáme pokrájenou šunku, kozí sý ... …více»

Míchaná vejce s Hermelínem

Míchaná vejce s Hermelínem
3. 12. 2008 Vaječná jídla +++++_____
Příprava receptu Míchaná vejce s Hermelínem: Na rozpuštěném másle nechám roztavit kousky sýra a zaliji rozkvedlanými vejci. Míchám do ztuhnutí. Nakonec zdobím petrželkou nebo pažitkou, případně mohu přidat hrášek, nakrájený salám apod. ... …více»

Pečená jablka se sýrem a brusinkami

Pečená jablka se sýrem a brusinkami
3. 12. 2008 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Pečená jablka se sýrem a brusinkami: Jablka rozkrojíme na poloviny, vykrojíme z nich jádřince a ještě trochu dužiny vydlabeme. Poloviny jablek naskládáme řezem na dno zapékací mísy vytřené máslem, podlijeme vínem a při 180 °C krátce zape ... …více»

Chlebíčky zapečené s rajčaty a Mozzarellou

Chlebíčky zapečené s rajčaty a Mozzarellou
1. 12. 2008 Předkrmy ++++______
Příprava receptu Chlebíčky zapečené s rajčaty a Mozzarellou: Plátky veky potřeme tenkou vrstvou másla, poklademe plátky rajčat a lehce je posypeme bylinkovou solí. Na to nahrubo nastrouháme Mozzarellu a na plechu vyloženém pečícím papírem zapečeme chlebíčky asi ... …více»

Jarní předkrm z březnovek

Jarní předkrm z březnovek
1. 12. 2008 Houbová jídla ++-_______
Příprava receptu Jarní předkrm z březnovek: Březnovky rozkrájíme na kousky, vložíme část do rozehřátého másla, dobře opečeme, osolíme a rozložíme na talířky. Vejce uvaříme naměkko, opatrně oloupeme a položíme po jednom na talířky s připravenými ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !