![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bleskové chlupaté knedlíky: Rohlíky nakrájíme na kostičky a vložíme do mísy. Brambory oloupeme, nastrouháme a přidáme spolu se škrob. moučkou k rohlíkům, osolíme a promícháme. Mačkáním utvoříme z hmoty kulaté knedlíky, které vkl ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené americké brambory: Neoloupané brambory omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Rozložíme je na pomaštěný plech a pečeme v troubě dozlatova, Pak je posypeme kořením se solí a podáváme. ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečánky s česnekem: Neloupané brambory omyjeme a nakrájíme na plátky silné 0,5 cm. Naskládáme je na plech potřený sádlem, posolíme pokmínujeme a dáme do trouby. Když jsou brambory opečené, potřeme je prolisovaným česnek ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolicová kaše: Do malého kastrolu vložíme zeleninu pokrájenou na malé kousky a zalijeme vodou tak, aby byla potopená. Uvaříme hodně doměkka, pak vše rozmixujeme a vmícháme olej nebo... ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelí s rajčaty: Zelí nakrájíme na nudličky. Dusíme s trochou vody, přidáme sůl, kmín a cukr. Oloupaná rajčata zbavená semen dusíme na sádle, pak smícháme se zelím a ještě dusíme... ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zleninový příkrm s rajčaty: Na kostkách slaniny zpěníme cibuli, přidáme kostky okurky /bez semen/, plátky hub, rajčat i brambor. osolíme a dusíme, až vše změkne... ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mrkev s česnekem: Mrkev nakrájíme na nudličky a ve slané vodě podusíme. Necháme okapat. Do rozpáleného tuku vhodíme na pánev česnek, petrželku, osmahneme, přidáme mrkev a za stálého míchání i tu osmahneme. ... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chřest s vejci: Uvařený chřest dáme na mísu, obložíme vejci na čtvrtky nakrájenými, posypeme petrželkou a polijeme zálivkou ze 2 lžic octa, 4 lžic vody, 1 lžíce hořčice, 4 lžic oleje, soli, pepře a cukru. ... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské zelí dušené: Silná žebra z čínského zelí pokrájíme, osolíme a dusíme na másle. Měkká opepříme, pokapeme citrónem a posypeme petrželkou nebo pažitkou. ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelí po moravsku: Zelí očistíme a nakrouháme. Pokrájenou cibulku a slaninu zpěníme na sádle, přidáme kmín, zelí a sůl a dusíme do měkka. Je-li třeba přidáme vodu. Zaprášíme moukou, podusíme, okyselíme a přisladíme. M . ... …více»
|