Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Punč s portským, kořením a ovocem

fotka Punč s portským, kořením a ovocem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 68

Použité suroviny receptu Punč s portským, kořením a ovocem:

1 l portského vína  | 3/4 l džusu z černého rybízu  | 0,1 dl rumu  | 5 badyánů  | 4 kousky skořice  | 6 lžic medu  |  pomeranče, jablka  | 1/4 l sherry

Postup přípravy receptu Punč s portským, kořením a ovocem:

Oloupané pomeranče zbavte je bílých vláken. Oloupejte je až na dřeň. Oloupaná jablka nakrájejte na malé kousky a s pomerančem nechte macerovat v rumu. V hrnci svařte černorybízovou šťávu s vínem a kořením. Sceďte zpět do hrnce a přidejte med a macerované ovoce. Přilijte sherry. Znovu prohřejte. Pijte horké!


Fotky receptu Punč s portským, kořením a ovocem:

Punč s portským, kořením a ovocem
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Punč s portským, kořením a ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !