Vložil: | Michalca |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Punč ze dvou druhů vína:
1 láhev červeného vína
| 1 láhev bílého vína
| 100 g karamelového cukru (nebo třtinového)
| 1 pomeranč nakrájený na tenké plátky
| 1 citrón nakrájený na tenké plátky
| šťáva z 1 pomeranče a 1 citrónu
| 4 kousky skořice
| 2 hřebíčky
| 150 ml hnědého rumu
Postup přípravy receptu Punč ze dvou druhů vína:
Víno s karamelovým cukrem zahřejeme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme plátky ovoce a citrusovou šťávu společně s vonným kořením. Punč zahřejeme k bodu varu, přidáme rum a ihned naléváme do punčových sklenek.
Fotky receptu Punč ze dvou druhů vína:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!