1/2 l vody
| 8 lžiček černého cejlonského čaje
| 1/4 l džusu z černého rybízu
| 4 cl bílého rumu
| 4 cl likéru z černého rybízu
| 1/8 l smetany ke šlehání
| cukr
| strouhaná čokoláda
| na ozdobu černý rybíz
Postup přípravy receptu Rybízovo čajový flip:
Vařící vodou zalijeme čaj, necháme 3 - 5 minut luhovat, scedíme, osladíme a necháme dobře vychladit. Do džbánu nebo karafy nalijeme vychlazený džus, přidáme rum a likér a vše dolijeme studeným čajem. Flip rozlijeme do sklenic a na povrchu vytvoříme čepičku z ušlehané smetany. Na závěr ozdobíme kuličkami černého rybízu a strouhanou čokoládou.
Fotky receptu Rybízovo čajový flip:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!