Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska s česnekem, cibulí a petrželkou: Připravíme si zapékací misku (nebo misku na grilování), vytřeme ji olejem a olejem s kořením na ryby potřeme také tresku.
Rybu posypeme pokrájenou cibulí, posekaným česnekem a petrželovou natí (cibul ... …více»
|
6. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Gratinované filé s mrkví a hráškem: Osolené a opepřené filé dáme do vymaštěného pekáčku. Květák a mrkev pokrájíme na malé nudličky, přidáme k rybě, posypeme hráškem a strouhaným sýrem. Vše upečeme a hotové filé posypeme pažitkou.
.. ... …více»
|
6. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňákové rizoto: Cibuli zpěníme na oleji, přidáme hrášek a kukuřici, pokapeme sójovou omáčkou a po chvíli přidáme tuňáka, kečup, sůl a pepř a do hotové směsi vmícháme uvařenou rýži. ... ... …více»
|
6. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr s vejcem a rajčetem: Kapra osolíme a podusíme v troše vody asi 10 minut. Poté ho dáme na alobal potřený olejem, obložíme ho kolečky uvařeného vejce a spařeného a oloupaného rajčete, pokapeme citrónem, posypeme petrželkou ... …více»
|
6. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé z kysaným zelím: Filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Na teflonové pánvi potřené olivovým olejem zpěníme cibuli a pak ji dáme na dno zapékací mísy. Přidáme kysané zelí, nové koření, osolíme a opepříme. Na zelí p ... …více»
|
6. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný okoun: Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Nakrájíme na větší kousky. Spaříme a oloupeme rajčata. Česnek prolisujeme a smícháme s nakrájenými rajčaty. Cibuli nakrájíme na kolečka. Zapékací ... …více»
|
5. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Toast z filé: Filé dáme spolu s olivovým olejem na pánev, osolíme a po chvíli rozmělníme na kousky. Přidáme utřený česnek a posekané žampióny. Když je ryba hotová, přelijeme ji mlékem, aby se vytvořila hustá směs. ... …více»
|
5. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé na citronu a bílém víně: Filé osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme na teflonové pánvi potřené olivovým olejem. Přidáme víno, citronovou šťávu, bazalku a ještě chvíli prohřejeme. ... ... …více»
|
5. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé s banány: Rybí filé omyjeme, nakrájíme na porce, pokapeme citronem, osolíme a obalíme v mouce. Připravené filé osmažíme na rozpuštěném másle. Banány oloupeme, překrojíme po délce na polovinu, opečeme na másle. ... …více»
|
5. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Karbanátky z rybího filé: Rybí filé pokrájíme na kostky a pomeleme. Žemli nakrájenou na plátky namočíme do teplého mléka, vymačkáme a pomeleme. Očištěnou cibuli rozkrojíme a také pomeleme. Vše smícháme, přidáme rozšlehané vejc ... …více»
|