![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát po kyjevsku: Candáta vykostíme a porce připravíme podobně jako španělské ptáčky. Na každý plátek dáme kousek másla, osolíme, zavineme ho a tvarujeme tak, aby se nerozevíral. Můžeme si pomoci i párátkem. Porce obalíme v …více»
|
![]() |
31. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr se žampiony: Očištěné porce kapra osolíme, opepříme a obalené v mouce je opečeme na másle. Porce vyjmeme z pánve, přidáme drobně pokrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony a utřený nebo prolisovaný česnek. Směs krátce …více»
|
![]() |
31. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba ala bílá paní: Opečeme tresku na másle. Mezitím si připravíme směs z tvarohu, sýra a mléka. Tak, aby vznikla hustá směs. Rybu potřeme připravenou směsí, aby nebyla vidět. Poté rybu se směsí posypeme rozdrcenými lupí ... …více»
|
![]() |
31. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ružomberský nevolník: Porce kapra osolíme a obalíme v mouce promíchané s trochou papriky. Zprudka osmažíme na oleji. Osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme zelí a trochu sladké papriky, podlijeme vodou a dusíme. Zelí dochutít ... …více»
|
![]() |
31. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rumunská ryba: Z tatarky, hořčice, solamylu, citronové šťávy, piva a koření umícháme marinádu, do které naložíme rybu a necháme do druhého dne odležet. Rybu dáme na pekáč, polijeme marinádou a pečeme ve vyhřáté trou ... …více»
|
![]() |
31. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v rajčatovém sugo: Oloupeme celer a cibuli, nakrájíme a necháme na másle zesklovatět. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Najemno nakrájíme citr.trávu a přidáme do vývaru. Rajčata přelijeme horkou vodou, zchladíme …více»
|
![]() |
31. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr po bulharsku: Na vymazené dno zapékací misky nebo pekáče dáme pokrájené papriky, kolečka cibule, čtvrtky rajčat a proužky slaniny. Navrch položíme osolené porce kapra, které jsme protáhli paprikou, rozmíchanou s moukou …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Salát z kyselých ryb: Brambory důkladně omyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Necháme zchladnout, oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Ryby pokrájíme na menší kousky. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Jarní cibulku očistíme, nakrájíme nadrobno …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Polská makrela: Nejprve uvaříme natvrdo vejce, která oloupeme a společně se syrovou cibulí nahrubo nasekáme. Makrely vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a v troubě upečeme. na pánvi s máslem osmahneme vejc ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořská štika se žampiony : Rybu zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme odležet. Na Olivovém oleji Bertolli Classico zpěníme cibulku, přidáme nakrájené žampiony a krátce podusíme.
Přidáme Ramu Cremefine ke šleh ... …více»
|