Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zázvorový kapr

Zázvorový kapr
28. 08. 2007 Ryby +++-______
Příprava receptu Zázvorový kapr: Porce kapra omyjeme, osušíme a posypeme jemně nastrouhaným zázvorem, solí a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme půl hodiny odležet a obalíme v mouce. Ramu si roztavíme na pánvi a kapra z obou stran op ... …více»

Dolnopočernické prase z louže

Dolnopočernické prase z louže
28. 08. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Dolnopočernické prase z louže: Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou. Na talíři smícháme hladkou mouku s nasekanými bylinkami (bazalka, saturejka) a jednotlivé porce kapra ve směsi obalíme a opečeme je na rozpáleném oleji ... …více»

Cornflakesové filé

Cornflakesové filé
28. 08. 2007 Ryby +++_______
Příprava receptu Cornflakesové filé: Potřebujeme plátky filé podle počtu osob. Filé osolíme, okořeníme a dáme odležet na 1 hodinu do těstíčka, které připravíme ušleháním vejce a hladké mouky, dále přidáme mléko, utřený česnek, koření a č ... …více»

Jihočeské topinky

Jihočeské topinky
28. 08. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Jihočeské topinky: Zpěníme cibulku, filé nakrájíme na malé kostičky, přidáme pepř, sůl, nadrobno nakrájenou kyselou okurku, hořčici, worchester a vše dusíme asi 20 min. Nakonec přidáme trochu kečupu. Mažeme na opečené č ... …více»

Trosečníkova specialita

Trosečníkova specialita
28. 08. 2007 Ryby +++_______
Příprava receptu Trosečníkova specialita: Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1 hod. rozležet. Poté grilujeme na dřevěném uhlí. Grilovaný hermelín ihned podáváme. Výborná  …více»
 

Filé s koprovou holandskou omáčkou

Filé s koprovou holandskou omáčkou
28. 08. 2007 Ryby +++_______
Příprava receptu Filé s koprovou holandskou omáčkou: V hrnci přivedeme k varu 1/4 l vody, bílé víno, bobkový list, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Pak vložíme rozmrazené filé a necháme do změknutí (asi 10 minut) vařit na m ... …více»

Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky

Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky
28. 08. 2007 Ryby +++++_____
Příprava receptu Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky: Chřest oloupeme a ukrojíme konce, umyjeme a nakrájíme na cca 5 cm dlouhé kousky. Okrájíme konečky lusků a omyjeme. Do ½ l vroucí vody přidáme sůl a špetku cukru a nasypeme chřest. Vaříme asi 15 m ... …více»

Ryba na ovoci

Ryba na ovoci
28. 08. 2007 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Ryba na ovoci: Ryby porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Ovoce oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Před tepelnou úpravou obalíme rybu v mouce, namočíme ji v rozšlehaných vejcích ... …více»

Lososové potěšení

Lososové potěšení
28. 08. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Lososové potěšení: Plátky celozrnného chleba nakrájíme na cca 9 dílků a potřeme Florou. Na každou chuťovku dáme kousek lososa. Citrón důkladně omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, která rozpůlíme. Uprostřed dužinu naří ... …více»

Pstruh na slanině s creme bonjour

Pstruh na slanině s creme bonjour
28. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh na slanině s creme bonjour: Pstruhy omyjeme, případně vykucháme. Připravíme si náplň: smícháme Ramu Creme Bonjour bílou s česnekem, solí a nasekaným koprem. Směsí naplníme pstruhy, posolíme a obalíme anglickou slaninou. Pekáček ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky