Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maréna na bylinkách

Maréna na bylinkách
28. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Maréna na bylinkách: Porce marény pokapeme citronovou šťávou, posypeme bylinkami a necháme v chladničce půl hodiny odležet. Pak je osolíme, vložíme na pekáček s rozehřátým máslem a upečeme ve středně vyhřáté troubě do měk ... …více»

Kapr pečený na paprice

Kapr pečený na paprice
28. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr pečený na paprice: Porce kapra očistíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme čtvrt hodiny odležet. Pak je osušíme, osolíme, obalíme v mouce a mleté paprice, vložíme na rozehřátý tuk a zvolna po obou stranách opékáme. P ... …více»

Zapečené filé

Zapečené filé
27. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené filé: Jednotlivé porce filé pokapeme citronovou šťávou a necháme hodinu odležet. Nasekanou polovinu cibule a prolisovaný česnek zpěníme na oleji. Přidáme sekané mandle, zalejime vývarem a vaříme. Do vzmazané zapékací  …více»

Pečený losos s rajčatem

Pečený losos s rajčatem
27. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený losos s rajčatem: Omytého lososa očistíme od šupin, osolíme, potřeme česnekem, kmínem, zakapeme cirtonem a olejem a necháme v chladu cca 2-4 h. Poté obalíme v mouce (mouku smícháme s mletou paprikou) a na oleji zpočátk ... …více»

Ryba na kari

Ryba na kari
27. 08. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Ryba na kari: Na pánvi zahřejeme olej a vložíme na něj plátky ryby, posypeme kari a potřeme rozmačkaným česnekem. Přilijeme vývar a nakrájenou cibuli. Poté co je cibule dozlatova, zmírníme oheň a necháme vařit, dok ... …více»
 

Zavináč s tvarohem

Zavináč s tvarohem
27. 08. 2007 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Zavináč s tvarohem: Slanečky nakrájíme na filé, smotáme do roliček a upevníme špejlemi. Z roliček uděláme dokola věnec a doprostřed nasypeme zeleninu. Tvaroh promícháme s kořením, kapary, hořčicí a solí. Omáčku dáme na r ... …více»

Pečený losos po provensálsku

Pečený losos po provensálsku
27. 08. 2007 Ryby +++_______
Příprava receptu Pečený losos po provensálsku: Papriky nakrájíme na kostičky, cukety na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej a v něm krátce opečeme zeleninu, rozpůlenou cibuli a stroužky česneku. Vložíme do zapékací formy, osolíme a opepříme. Citron ... …více»

Pečený kapr

Pečený kapr
27. 08. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Pečený kapr: Kapra očistíme a rozpůlíme, případně nakrájíme na porce. Do pekáče nalijeme olivový olej a rozpálíme. Kapra okořeníme, vložíme do pekáče a z obou stran opečeme. Vložíme do trouby a kapra upečeme dozlatova …více»

Pečený candát se slaninou

Pečený candát se slaninou
27. 08. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Pečený candát se slaninou: Vykuchaného a očištěného candáta nasolíme a okořeníme. Od hlavy až k ocasu uděláme každých 5 cm zářezy. Do zářezů vložíme plátek anglické slaniny. Na vymazaný plech uděláme ze špejlí mřížku, na kterou ... …více»

Pečení pstruzi

Pečení pstruzi
27. 08. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Pečení pstruzi: Brambory oloupeme a omyjeme. V osolené vroucí vodě je vaříme asi 20 minut a slijeme. Mezitím opláchneme a osušíme pstruhy. Potřeme je solí, muškátovým oříškem a obalíme v mouce. Ve 2 pánvích zahřejeme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !