Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
1. 03. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Ryba na víně: Rybí porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce a osmažíme po obou stranách na rozpáleném tuku, až mouka …více»
|
![]() |
1. 03. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Filé na žampionech: Filé pokrájíme na plátky, osolíme je a zakapeme citrónovou šťávou. Dáme do chladničky a mezitím na másle podusíme pátky žampionů. …více»
|
![]() |
1. 03. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rybí filé na slanině: Rybí filé osolíme, poprášíme hladkou moukou, okořeníme zázvorem, poklademe plátky česneku, kolečky cibule a plátky slaniny. …více»
|
![]() |
25. 01. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečená treska se zeleninou: Filety očistíme, opláchneme a osušíme. Překrojíme je na menší kousky a necháme v chladničce odležet. …více»
|
![]() |
25. 01. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečený losos s omáčkou z barevného pepře a estragonu: Lososa očistíme, maso oddělíme od kůže, omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na stejně velké steaky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. …více»
|
![]() |
3. 12. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Mořské plody v pivním aspiku: Rozmrazené plody moře pečlivě propláchneme, necháme dobře okapat a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je 200 ml piva a povaříme přibližně 5 minut. ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Losos s bylinkovou omáčkou: Troubu rozehřejeme na 200 C. Listové těsto důkladně rozválíme a rozkrájíme na obdélníky o velikosti 10x6 cm. ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Chanovická pochoutka: Očištěného, vykuchaného, šupin zbaveného kapra (bez hlavy) vložíme do hrnce a zalijeme vodou. …více»
|
![]() |
14. 10. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rybí filé Šumava: Pekáč vymažeme máslem a na dno naskládáme nerozmrazené plátky rybího filé. …více»
|
![]() |
3. 10. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Ryba v soli: Vykuchanou rybu - nejvhodnější je pražma nebo okoun, očistěte. Uvnitř osolte a vyplňte čerstvými bylinkami. …více»
|
| Soutěž o laskavé příběhy Mušlenčiny léčivé příběhy – Mindfulness. |
|
| Vyhrajte bylinné tablety Joalis ImHerb! |
|
| Soutěž o balíček produktů Matcha Tea. |
|
| Vyhrajte houbové doplňky pro zdraví z přírody od Sibi.cz. |
|
| Vyhrajte sonický difuzér od Albi a provoňte si domov. |
|
| Zasoutěžte si o 5 Vánočních dárkových sad vonných olejů Bugala. |
|
| Soutěž o 3x dárkový set Lifting Face Care Blue gentian & Edelweiss Duo. |
|
| Soutěž o balíčky masa na vánoční pečení od Drůbežářského závodu Klatovy. |
|