![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 03. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba na víně: Rybí porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce a osmažíme po obou stranách na rozpáleném tuku, až mouka …více»
|
![]() |
1. 03. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na žampionech: Filé pokrájíme na plátky, osolíme je a zakapeme citrónovou šťávou. Dáme do chladničky a mezitím na másle podusíme pátky žampionů. …více»
|
![]() |
1. 03. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé na slanině: Rybí filé osolíme, poprášíme hladkou moukou, okořeníme zázvorem, poklademe plátky česneku, kolečky cibule a plátky slaniny. …více»
|
![]() |
25. 01. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená treska se zeleninou: Filety očistíme, opláchneme a osušíme. Překrojíme je na menší kousky a necháme v chladničce odležet. …více»
|
![]() |
25. 01. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený losos s omáčkou z barevného pepře a estragonu: Lososa očistíme, maso oddělíme od kůže, omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na stejně velké steaky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. …více»
|
![]() |
3. 12. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořské plody v pivním aspiku: Rozmrazené plody moře pečlivě propláchneme, necháme dobře okapat a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je 200 ml piva a povaříme přibližně 5 minut. ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s bylinkovou omáčkou: Troubu rozehřejeme na 200 C. Listové těsto důkladně rozválíme a rozkrájíme na obdélníky o velikosti 10x6 cm. ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chanovická pochoutka: Očištěného, vykuchaného, šupin zbaveného kapra (bez hlavy) vložíme do hrnce a zalijeme vodou. …více»
|
![]() |
14. 10. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé Šumava: Pekáč vymažeme máslem a na dno naskládáme nerozmrazené plátky rybího filé. …více»
|
![]() |
3. 10. 2006 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba v soli: Vykuchanou rybu - nejvhodnější je pražma nebo okoun, očistěte. Uvnitř osolte a vyplňte čerstvými bylinkami. …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |