Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Rybí filé zapečené s lečem: Porce rybího filé osolíme, dáme do pekáče na rozpálený olej a prudce opečeme z obou stran. Potom na každou porci uložíme vrstvu scezeného a pokrájeného leča. Zalijeme smetanou, v níž jsme rozkvedlali mouku …více»
|
14. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Rolovaná štika s lososem a olivami: Listy špenátu nebo kapusty krátce spaříme ve vařící vodě a necháme okapat. Potom část rozložíme na 4 čtverce z alobalu, osolíme, poklademe plátky štiky, lehce opepříme a rozdělíme zbývající listy na …více»
|
14. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Závitky ze sledě v aspiku: Aspik připravíme podle návodu na obalu a poté jej vlažný nalijeme v tenké vrstvě do formičky nebo misky. Nazdobíme kolečkem ovařené mrkve, dílkem nebo kolečkem uvařeného vajíčka, petrželkou a kouskem …více»
|
14. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Mořská štika zapečená v pórku: V hrnci s vařící osolenou vodou krátce spaříme spodní části pórku, které jsme předem podélně nařízli. Když se jednotlivé plátky začnou odlupovat, pórek vyjmeme a necháme okapat. Filety z mořské štiky nakrájíme …více»
|
9. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Rybí filé Orient: Rybí filé omyjeme a dobře osušíme. Omyjeme a rozpůlíme limetku a filé ze všech stran pokapeme a necháme asi 10 minut odležet. Mezitím si oloupeme cibuli a česnek a nasekáme je na drobné kostičky. Čerstvý zázvor …více»
|
5. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Rybí ptáčci: Rybí filety osolíme, po jedné straně potřeme hořčicí, položíme na ně plátek slaniny, půl okurky a čtvrtku vejce uvařeného natvrdo. Pevně svineme, spíchneme kovovou jehlou nebo párátkem a ještě povrchu trochu …více»
|
5. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Špagety s mořskými plody: Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Uvařené je scedíme, necháme okapat a v míse je promícháme s kouskem másla, aby se nelepily. Necháme na teplém místě a mezitím si připravíme směs z mořských …více»
|
1. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Ryba v aspiku: Do kastrolu nalijeme vodu, ocet a víno, přidáme očištěnou mrkev a petržel, sůl a všechno koření. Povaříme asi 10 minut a pak do vroucího nálevu vložíme omytého kapra. Vše zvolna vaříme asi 30 minut. Pak kapra vyjmeme …více»
|
1. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Dušení sledi: Omyté ryby osušíme a obalíme v mouce. Kousíčkem másla vymažeme pekáč, do něj narovnáme připravené sledě, posypeme solí, jemně nasekanou petrželkou a podlijeme vodou. Na povrch rozložíme na plátky nakrájené zbylé …více»
|
1. 05. 2007 Ryby
Příprava receptu Candát na víně: Z omytého candáta stáhneme kůži, opatrně odkostíme a rozpůlíme. Posolíme, pokapeme mlékem a necháme 30 až 60 minut v chladničce odležet. Pak rozpustíme polovinu másla, vložíme připravenou rybu …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |