Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapečené těstoviny se špenátem a rybou: Nejdříve si uvaříme těstoviny. Potom si uvaříme špenát tak, že osmahnem cibuli, a vložíme zmrazený špenát. Až se rozpustí osolíme prolisujeme 2 česneky a zahustíme strouhankou. Rybu osolíme, ... …více»
|
10. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí karbenátky v nálevu: Rybí filé pomeleme, přidáme vejce, osolíme a opepříme a tvoříme malé karbenátky, obalíme ve strouhance a na oleji osmažíme. Po vychladnutí dáme do láhve, zalijeme nálevem a necháme uležet ... ... …více»
|
10. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Filety v pikantní omáčce: Cibulku nakrájíme na drobné kostičky a osmažíme na olivovém oleji. Filety si nakrájíme na řízky, posolíme a dáme na osmaženou cibulku. Přidáme víno, mleté černé koření, oregáno, kečup a 2 dl vody a du ... …více»
|
10. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem: Osolené a opepřené 150 g porce Halibuta vložíme do olivového oleje, rozehřátého na 58 °C na dobu asi 30 minut. Z pórku si nakrájíme jullien, který podusíme
na bílém víně, osolíme a opepříme. Z uvařen ... …více»
|
10. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Pečený steak z tuňáka, pyré z pečených brambor a marinované ředkve, grilované kousky kanadského humra s humrovou omáčkou: Tuňáka nakrájíme na pravidelné porce a lehce marinujeme kikkomanem. Pak zprudka opečeme a naporcujeme. Brambory
upečeme ve slupce a z dužniny uděláme hladké pyré. Do pyré přidáme nakrájený takuwan a ... …více»
|
9. 06. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky: Očištěné mušle nakrájíme na plátky a necháme marinovat
společně s bylinkami ve šťávě z citrusů asi 10 hodin. Polévku z řeřichy připravíme rozmixováním uvařených brambor ve vodě a pivu. Nakonec přidám ... …více»
|
9. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Královský krab ve vinegar želé s avokádovým pudinkem,šafránovým sirupem a kokosovým consommé : Uvařeného kraba vystříháme ze skeletů a dáme ho do připravené formičky, kterou zalijeme želé z bílého octa
a necháme zatuhnout v lednici. Z oloupaného a vypeckovaného avokáda si v mixéru připravíme p ... …více»
|
9. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu : Tartar s pošírovaným křepelčím vejcem:
Tuňáka si nakrájíme na malé kostky a přidáme nakrájenou
šalotku, pažitku, osolíme, opepříme a přidáme trochu
kvalitního olivového oleje. Jako doplněk dáme poš ... …více»
|
9. 06. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný kanadský humr v citrusovém oleji podávaný s carpacciem z tygřích krevet a kaviárem: Marinovaný humr:
Humra uvaříme ve várce z bílého vína a kořenové zeleniny podle váhy (100 gramů = 1 minuta). V tomto případě tedy asi 8 minut. Vyjmeme humra z várky a vložíme do vody s ledem, aby ... …více»
|
9. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Krabí tyčinky s čínskými nudlemi: Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozmražené krabí tyčinky. Během smažení zalijeme čínské nudle vodou a po 5-ti minutách je scezené přidáme do pánve. Nakonec ochutíme podle chuti kořením. ... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |