Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené těstoviny se špenátem a rybou

Zapečené těstoviny se špenátem a rybou
11. 06. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Zapečené těstoviny se špenátem a rybou: Nejdříve si uvaříme těstoviny. Potom si uvaříme špenát tak, že osmahnem cibuli, a vložíme zmrazený špenát. Až se rozpustí osolíme prolisujeme 2 česneky a zahustíme strouhankou. Rybu osolíme, ... …více»

Rybí karbenátky v nálevu

Rybí karbenátky v nálevu
10. 06. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Rybí karbenátky v nálevu: Rybí filé pomeleme, přidáme vejce, osolíme a opepříme a tvoříme malé karbenátky, obalíme ve strouhance a na oleji osmažíme. Po vychladnutí dáme do láhve, zalijeme nálevem a necháme uležet ... ... …více»

Filety v pikantní omáčce

Filety v pikantní omáčce
10. 06. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Filety v pikantní omáčce: Cibulku nakrájíme na drobné kostičky a osmažíme na olivovém oleji. Filety si nakrájíme na řízky, posolíme a dáme na osmaženou cibulku. Přidáme víno, mleté černé koření, oregáno, kečup a 2 dl vody a du ... …více»

Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem

Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem
10. 06. 2009 Ryby +++-______
Příprava receptu Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem: Osolené a opepřené 150 g porce Halibuta vložíme do olivového oleje, rozehřátého na 58 °C na dobu asi 30 minut. Z pórku si nakrájíme jullien, který podusíme na bílém víně, osolíme a opepříme. Z uvařen ... …více»

Pečený steak z tuňáka, pyré z pečených brambor a marinované ředkve, grilované kousky kanadského humra s humrovou omáčkou

Pečený steak z tuňáka, pyré z pečených brambor a marinované ředkve, grilované kousky kanadského humra s humrovou omáčkou
10. 06. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Pečený steak z tuňáka, pyré z pečených brambor a marinované ředkve, grilované kousky kanadského humra s humrovou omáčkou: Tuňáka nakrájíme na pravidelné porce a lehce marinujeme kikkomanem. Pak zprudka opečeme a naporcujeme. Brambory upečeme ve slupce a z dužniny uděláme hladké pyré. Do pyré přidáme nakrájený takuwan a ... …více»
 

Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky

Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky
9. 06. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky: Očištěné mušle nakrájíme na plátky a necháme marinovat společně s bylinkami ve šťávě z citrusů asi 10 hodin. Polévku z řeřichy připravíme rozmixováním uvařených brambor ve vodě a pivu. Nakonec přidám ... …více»

Královský krab ve vinegar želé s avokádovým pudinkem,šafránovým sirupem a kokosovým consommé

Královský krab ve vinegar želé s avokádovým pudinkem,šafránovým sirupem a kokosovým consommé
9. 06. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Královský krab ve vinegar želé s avokádovým pudinkem,šafránovým sirupem a kokosovým consommé : Uvařeného kraba vystříháme ze skeletů a dáme ho do připravené formičky, kterou zalijeme želé z bílého octa a necháme zatuhnout v lednici. Z oloupaného a vypeckovaného avokáda si v mixéru připravíme p ... …více»

Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu

Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu
9. 06. 2009 Ryby +_________
Příprava receptu Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu : Tartar s pošírovaným křepelčím vejcem: Tuňáka si nakrájíme na malé kostky a přidáme nakrájenou šalotku, pažitku, osolíme, opepříme a přidáme trochu kvalitního olivového oleje. Jako doplněk dáme poš ... …více»

Marinovaný kanadský humr v citrusovém oleji podávaný s carpacciem z tygřích krevet a kaviárem

Marinovaný kanadský humr v citrusovém oleji podávaný s carpacciem z tygřích krevet a kaviárem
9. 06. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný kanadský humr v citrusovém oleji podávaný s carpacciem z tygřích krevet a kaviárem: Marinovaný humr: Humra uvaříme ve várce z bílého vína a kořenové zeleniny podle váhy (100 gramů = 1 minuta). V tomto případě tedy asi 8 minut. Vyjmeme humra z várky a vložíme do vody s ledem, aby ... …více»

Krabí tyčinky s čínskými nudlemi

Krabí tyčinky s čínskými nudlemi
9. 06. 2009 Ryby +-________
Příprava receptu Krabí tyčinky s čínskými nudlemi: Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozmražené krabí tyčinky. Během smažení zalijeme čínské nudle vodou a po 5-ti minutách je scezené přidáme do pánve. Nakonec ochutíme podle chuti kořením. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !